Το web design εξακολουθεί να είναι μια καλή επιλογή σταδιοδρομίας;

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδων είναι μια καλή καριέρα. Το ποσοστό αυτό είναι πολύ υψηλότερο από το μέσο όρο αύξησης όλων των άλλων επαγγελμάτων. Στον ψηφιακό μας κόσμο, κάθε εταιρεία ανεξάρτητα από τον κλάδο απαιτεί μια εκπληκτική ιστοσελίδα που είναι σε θέση να καταταχθεί στην πρώτη σελίδα των μηχανών αναζήτησης. Η υψηλή ζήτηση για ιστοσελίδες υψηλής ποιότητας είναι αυτό που κάνει πολλούς να θεωρούν τον τομέα του σχεδιασμού ιστοσελίδων.

Εάν σκέφτεστε να γίνετε σχεδιαστής ιστοσελίδων, έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Εδώ είναι οι εννέα κορυφαίοι λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να εξετάσετε την επιδίωξη μιας εργασίας στο πεδίο Web design. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες να εργαστείτε σε ένα περιβάλλον γραφείου ως σχεδιαστής ιστοσελίδων, αλλά αν προτιμάτε να εργαστείτε μόνοι σας, έχετε ατελείωτες ευκαιρίες να το κάνετε. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να γίνετε ελεύθερος επαγγελματίας ή να ξεκινήσετε τη δική σας εταιρεία σχεδιασμού ιστοσελίδων όπου μπορείτε να επιλέξετε τους πελάτες με τους οποίους εργάζεστε, να ορίσετε τις τιμές σας, να δημιουργήσετε το δικό σας πρόγραμμα εργασίας και να επιλέξετε μια επιχειρηματική θέση για να εστιάσετε.

Το να γίνετε μέλος μιας τέτοιας ακμάζουσα βιομηχανίας σας παρέχει ατελείωτες ευκαιρίες να είστε αφεντικό του εαυτού σας και να το κάνετε με επιτυχία. Οι εταιρείες πιάνουν την τάση ότι οι καταναλωτές είναι κολλημένοι στις έξυπνες συσκευές τους. Έτσι, η αυξημένη χρήση κινητών συσκευών θα ενισχύσει τη ζήτηση για ιστοσελίδες πρώτης φορητής τηλεφωνίας που είναι ιδιαίτερα ανταποκρινόμενες και οπτικά ελκυστικές. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την αυξημένη ζήτηση για υψηλής ειδίκευσης σχεδιαστές ιστοσελίδων για τη δημιουργία τέτοιων τοποθεσιών.

Μία από τις καλύτερες πτυχές του να γίνει ένας σχεδιαστής ιστοσελίδων είναι η δυνατότητα να βοηθήσει τις εταιρείες να επιτύχουν την επιτυχία σε απευθείας σύνδεση. Σήμερα, η πρώτη εντύπωση μιας εταιρείας βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην αισθητική της ιστοσελίδας της. Ως σχεδιαστής ιστοσελίδων, έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε οπτικά ελκυστικούς ιστότοπους που θα δώσουν στους καταναλωτές μεγάλες πρώτες εντυπώσεις. Επιπλέον, ως σχεδιαστής web, μπορείτε να διαμορφώσετε τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες αλληλεπιδρούν με τις τοποθεσίες που δημιουργείτε.

Μπορείτε να δοκιμάσετε διαφορετικά σχεδιαστικά στοιχεία για να ανακαλύψετε ποιοι τύποι σχεδίων λειτουργούν καλύτερα για να αυξήσετε τα ποσοστά αλληλεπίδρασης. Το καλύτερο όμως, οι ιστότοποι που δημιουργείτε θα μπορούσαν να προβληθούν από εκατομμύρια ανθρώπους, παρέχοντάς σας μια βαθιά αίσθηση υπερηφάνειας. Το να γίνετε σχεδιαστής ιστοσελίδων σας επιτρέπει να προβάλλετε τη δημιουργικότητά σας από τα γραφικά που επιλέγετε να χρησιμοποιήσετε, στη συνολική διάταξη των ιστοσελίδων που δημιουργείτε, στους χρωματικούς συνδυασμούς που επιλέγετε. Ως web designer, θα έχετε την ευκαιρία να βάλετε το μοναδικό σας στυλ σε κάθε site που δημιουργείτε.

Θυμηθείτε, οι εταιρείες θα βασίζονται σε εσάς ως εμπειρογνώμονα για τη δημιουργία τοποθεσιών που θα αφήσουν μια μόνιμη εντύπωση στους καταναλωτές. Λάβετε υπόψη ότι ο μισθός σας θα ποικίλει ανάλογα με διάφορους παράγοντες, συμπεριλαμβανομένης της πόλης στην οποία ζείτε. Ανεξάρτητα από αυτούς τους παράγοντες, μια καριέρα στο χώρο του web design θα σας βοηθήσει να ζήσετε άνετα, να αποκτήσετε ασφαλή εργασία και να σας δώσει πολλές ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη. Εάν επιλέξετε να εργαστείτε για έναν οργανισμό, θα εισαχθείτε σε πολλές δροσερές τεχνολογίες για να σας βοηθήσουν στο σχεδιασμό ιστοσελίδων τελευταίας τεχνολογίας.

Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε HTML, CSS και JavaScript για να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τις καλύτερες τοποθεσίες στο web. Κάθε μέρα στη ζωή ενός web designer είναι διαφορετική, βοηθώντας σας να παραμείνετε ενδιαφερόμενοι και ικανοποιημένοι στην καριέρα σας. Ο τομέας του σχεδιασμού ιστοσελίδων θα σας επιτρέψει να συνεργαστείτε με πελάτες από όλο το U, S. Επιπλέον, δεδομένου ότι το μεγαλύτερο μέρος της εργασίας που κάνετε είναι σε έναν υπολογιστή, είστε σε θέση να εργαστείτε οπουδήποτε έχετε μια σύνδεση στο Internet.

Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσατε ακόμη και να εργαστείτε από την άνεση του σπιτιού σας, αν ο εργοδότης σας το επιτρέπει. Ανεξάρτητα από το αν εργάζεστε για έναν οργανισμό ή ανεξάρτητα, θα έχετε την ευκαιρία να συνεργαστείτε με πελάτες σε πολλές βιομηχανίες. Αυτό θα επεκτείνετε το χαρτοφυλάκιό σας και θα εξαλείψετε τη δυνατότητα να βαρεθείτε με την εργασία σας. Επιπλέον, θα μάθετε πολλά για τις βιομηχανίες εκτός του σχεδιασμού ιστοσελίδων.

Ενώ άλλες βιομηχανίες έχουν δει μια πτώση στην ανάπτυξη, η βιομηχανία web design έχει δει μια αύξηση 27%. Ο τομέας του σχεδιασμού ιστοσελίδων θα συνεχίσει να αυξάνεται με ανησυχητικό ρυθμό καθώς αυξάνεται η ζήτηση για ιστοσελίδες που ανταποκρίνονται στις κινητές συσκευές, με αποτέλεσμα το πεδίο στο σύνολό του να σας προσφέρει μεγάλες ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη και ασφάλεια εργασίας. Το να γίνετε σχεδιαστής ιστοσελίδων θα σας προσφέρει μια αίσθηση ανεξαρτησίας και υπερηφάνειας βοηθώντας τις εταιρείες να επιτύχουν online επιτυχία. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να αξιοποιήσετε τη δημιουργική σας πλευρά και να πληρωθείτε πολύ καλά για αυτό.

Επιπλέον, θα αποκτήσετε έκθεση σε συναρπαστική νέα τεχνολογία, θα αποκτήσετε την ικανότητα να εργάζεστε σχεδόν οπουδήποτε και θα έχετε την ευκαιρία να συνεργαστείτε με πελάτες από όλες τις διαφορετικές βιομηχανίες. Όπως μπορείτε να δείτε, οι ευκαιρίες και τα πλεονεκτήματα της εργασίας ως σχεδιαστής ιστοσελίδων είναι εξαιρετικά. Εάν αισθάνεστε ότι το να γίνετε σχεδιαστής ιστοσελίδων είναι η σωστή πορεία σταδιοδρομίας για εσάς, το πρώτο βήμα είναι να αρχίσετε να χτίζετε έναν ιστότοπο μόνοι σας (πόροι), στη συνέχεια, ενδεχομένως να βρείτε ένα διαπιστευμένο κολέγιο ή πανεπιστήμιο για να παρακολουθήσετε. Ο δρόμος προς την επιτυχία μπορεί να είναι πιο κοντά από ό, τι νομίζετε.

Εκτελεστικός Παραγωγός του 2440 Media και δημιουργός του Drupal Aid, ενός Ανθρώπου ως Υπηρεσία για την παροχή υποστήριξης και συντήρησης του Drupal. ΙστοσελίδεςΓρήγορη Εκκίνηση Προσαρμοσμένη ιστοσελίδαSobile RetrofitsΥποστήριξη ιστοσελίδας. Κάνοντας τη μετάβαση από το σχεδιασμό ιστοσελίδων στο σχεδιασμό UX μπορεί μερικές φορές να είναι αρκετά απλή, ειδικά αν έχετε κάποια εμπειρία με την έρευνα χρηστών στο έργο σχεδιασμού ιστοσελίδων σας. Ωστόσο, συνήθως εξαρτάται από την υπηρεσία που πρόκειται να κάνετε, γιατί αν ψάχνετε για έναν πλήρη ιστότοπο, χτισμένο με ανταπόκριση και αξιόπιστο σχεδιασμό, ορισμένοι ελεύθεροι επαγγελματίες μπορούν επίσης να τρέξουν ένα επιπλέον λογαριασμό.

Υπάρχουν πολλές ανεξάρτητες εταιρείες που αναζητούν να προσλάβουν αρμόδιους σχεδιαστές ιστοσελίδων για να εργαστούν σε έργα που ανατίθενται σε εξωτερικούς συνεργάτες. Τα bootcamps σχεδιασμού UX ξεφυτρώνουν σε όλη τη χώρα και υπόσχονται να σας προσφέρουν όλη την τεχνική και θεωρητική εκπαίδευση που χρειάζεστε μέσα σε λίγους μήνες. Σύμφωνα με το The Bureau of Labor Statistics, η απασχόληση στον τομέα του σχεδιασμού ιστοσελίδων αναμένεται να αυξηθεί κατά 27% μέχρι το 2024.Καθώς αυξάνεται η ζήτηση για ιστότοπους που ανταποκρίνονται σε κινητά, μπορείτε να περιμένετε ότι ο τομέας του σχεδιασμού ιστοσελίδων θα συνεχίσει να αυξάνεται. Άλλες σχετικές ανώτερες θέσεις εργασίας σχεδιασμού ιστοσελίδων περιλαμβάνουν Senior Designer προϊόντων, Senior Brand Designer, και Senior Visual Designer.

Αν θέλετε να εργαστείτε στον κλάδο της υγειονομικής περίθαλψης, για παράδειγμα, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για μια δουλειά σχεδιασμού ιστοσελίδων σε νοσοκομεία, γηροκομεία και γηροκομεία. Είναι επειδή ένα γραφείο σχεδιασμού ιστοσελίδων προσφέρει κυρίως ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, από το σχεδιασμό έως τις απαιτήσεις του ψηφιακού μάρκετινγκ. Όχι μόνο οι σχεδιαστές ιστοσελίδων είναι σήμερα σε μεγάλη ζήτηση από τους εργοδότες, ο τομέας αναμένεται να αυξηθεί κατά 27 τοις εκατό μέχρι το έτος 2024.Εάν δεν αισθάνεστε άνετα να επιλέξετε την καριέρα σας ως ελεύθερος επαγγελματίας, θα υπάρχει πάντα ένας οργανισμός για να εργαστείτε. Αυτός είναι ένας από τους μεγαλύτερους παράγοντες που συμβάλλουν στο υψηλό επίπεδο ικανοποίησης από την εργασία μεταξύ των web designers.

Οι σχεδιαστές έχουν μετατραπεί σε κάτι μεγαλύτερο με το ρόλο του να κάνει μια πλατφόρμα φαίνεται ελκυστική για τους χρήστες. .