Τι πρέπει να μάθω για να γίνω σχεδιαστής ιστοσελίδων;

Πώς να μάθουν σχεδιασμό ιστοσελίδων (σε 9 βήματα), Κατανόηση των βασικών εννοιών του οπτικού σχεδιασμού. Μάθετε τα θεμέλια του σχεδιασμού UX. Κατανοήστε τα βασικά στοιχεία της δημιουργίας διατάξεων. Βάλτε τις γνώσεις σας σε δράση και να οικοδομήσουμε κάτι.

Για να γίνετε σχεδιαστής ιστοσελίδων, θα πρέπει να μελετήσετε τόσο τις δημιουργικές όσο και τις τεχνικές πτυχές της δημιουργίας ελκυστικών ιστοσελίδων. Μέσα από ένα πρόγραμμα σπουδών κολλεγίου ή ένα πρόγραμμα πιστοποίησης, μπορείτε να μάθετε πώς να γίνετε σχεδιαστής ιστοσελίδων και να εργάζεστε με όλα τα οπτικά στοιχεία της ιστοσελίδας, από το χρώμα και τη γραμματοσειρά μέχρι τη διάταξη. Οι προϋποθέσεις για μια εργασία σχεδιασμού ιστοσελίδων ποικίλλουν ανάλογα με την εταιρεία και το συγκεκριμένο έργο. Γενικά, πρέπει να έχετε καλή κατανόηση των θεμελιωδών αρχών σχεδιασμού, να γνωρίζετε πώς να χρησιμοποιείτε εργαλεία σχεδίασης και να έχετε βασικές γνώσεις γλωσσών προγραμματισμού και σήμανσης όπως HTML, CSS και JavaScript.

Μπορείτε να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε λογισμικό σχεδίασης όπως το Adobe XD και το Sketch από άλλα μαθήματα, καθώς και να έχετε πρόσβαση σε εκατομμύρια φωτογραφίες αποθεμάτων, πρότυπα web και πολλά άλλα με την ίδια συνδρομή. Μια φυσική ικανότητα στο σχεδιασμό και την τεχνολογία μπορεί να είναι ζωτικής σημασίας για να βοηθήσει τη συνεχή εκμάθηση σας σε αυτή την καριέρα. Έτσι, η εκμάθηση πώς να γίνει σχεδιαστής ιστοσελίδων μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τα δημιουργικά άτομα να κερδίσουν χρήματα online. Μπορείτε να μάθετε πολλές από τις δεξιότητες που θα χρειαστείτε για να γίνετε σχεδιαστής ιστοσελίδων μέσω προγραμμάτων πιστοποίησης και προγραμμάτων σπουδών.

Υπάρχουν πολλοί πόροι στο Διαδίκτυο και όλοι μπορούν να μάθουν να είναι ένας εξαιρετικός σχεδιαστής ιστοσελίδων από μόνος του. Αυτό το Ultimate Web Design Course είναι ένα δωρεάν μάθημα που προσφέρεται από το πανεπιστήμιο WebFlow, μια διαδικτυακή πλατφόρμα μάθησης που φιλοξενείται και αναπτύσσεται από το CMS και το σχεδιαστικό εργαλείο WebFlow. Για να ξεκινήσετε να λειτουργείτε ως σχεδιαστής ιστοσελίδων, θα πρέπει να μάθετε μια σειρά από εργαλεία σχεδίασης ιστοσελίδων. Αυτό το πρόγραμμα User Design and Research από το Future Learn και το Πανεπιστήμιο του Michigan είναι ιδανικό για επίδοξους σχεδιαστές ιστοσελίδων που θέλουν να μάθουν περισσότερα σχετικά με το σχεδιασμό UX.

Σε αυτό το blog, θα λάβετε τα τελευταία νέα σχεδιασμού, θα εξερευνήσετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των διαφορετικών συστημάτων κωδικοποίησης, θα ανακαλύψετε και θα μάθετε από μερικούς από τους καλύτερους σχεδιαστικές πηγές γύρω. Συνεχίστε να βελτιώνετε τις δεξιότητές σας στο σχεδιασμό ιστοσελίδων μαθαίνοντας νέα θέματα και εξασκηθείτε δουλεύοντας σε νέα έργα στον ελεύθερο χρόνο σας. Η σχεδίαση ιστοσελίδων είναι ένα συνεχώς εξελισσόμενο πεδίο, οπότε θα πρέπει να είστε έτοιμοι να μαθαίνετε κάτι νέο όλη την ώρα. Για να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό web design, είναι απαραίτητο να μάθετε τη θεωρία των χρωμάτων και τις βασικές αρχές της οπτικής ιεραρχίας.

Μπορείτε να έχετε ένα μάτι για το δημιουργικό σχεδιασμό ιστοσελίδων και να μάθετε πώς να το χρησιμοποιήσετε, κερδίζοντας ή βελτιώνοντας αυτές τις δεξιότητες. Ο οδηγός παρέχει μια σε βάθος επισκόπηση των δεξιοτήτων σχεδιασμού ιστοσελίδων που πρέπει να μάθετε, τις καλύτερες επιλογές κατάρτισης, τις διαδρομές σταδιοδρομίας στο σχεδιασμό ιστοσελίδων, πώς να γίνετε Σχεδιαστής Ιστού και πολλά άλλα.