πού να μάθουν σχεδιασμό ιστοσελίδων;

Όλα τα μαθήματα σχεδιασμού ιστοσελίδων · Χτίστε έναν ιστότοπο με σελίδες HTML, CSS και Github · Μάθετε HTML · Μάθετε CSS · Μάθετε το ενδιάμεσο CSS · Πώς να δημιουργήσετε μια ιστοσελίδα με το NameCheap. Το Codecademy είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα που προσφέρει μαθήματα σε διάφορες τεχνολογικές δεξιότητες, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού και της ανάπτυξης ιστοσελίδων. Στο Codecademy, μπορείτε να επιλέξετε να εστιάσετε στην ανάπτυξη web προσκηνίου, παρασκηνίου ή πλήρους στοίβας. Τα μαθήματα προσφέρονται τόσο για αρχάριους όσο και για μαθητές μεσαίου επιπέδου.

Το μάθημα Web Design της Codecademy είναι μια σταθερή επιλογή για επίδοξους σχεδιαστές ιστοσελίδων. Μέρος του περιεχομένου του μαθήματος είναι δωρεάν, αλλά το μεγαλύτερο μέρος του απαιτεί συνδρομή Pro. Το Udemy είναι μια παγκόσμια διαδικτυακή αγορά μαθημάτων με πάνω από 40 εκατομμύρια φοιτητές και 155.000 μαθήματα. Αν ψάχνετε να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στο διαδίκτυο ή στο γραφικό σχεδιασμό, θα βρείτε πολλές επιλογές στο Udemy.

Σε αντίθεση με παρόμοιες αγορές μαθημάτων που βασίζονται σε συνδρομή, τα μαθήματα στο Udemy αγοράζονται ξεχωριστά. Δεδομένου ότι υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές για να διαλέξετε, το Udemy έχει ένα αρκετά ισχυρό σύστημα αναζήτησης. μπορείτε να φιλτράρετε τα μαθήματα με βάση τη μέση βαθμολογία, τη διάρκεια βίντεο, την υποκατηγορία, το επίπεδο, την τιμή και πολλά άλλα. Η πλειοψηφία των μαθημάτων Udemy πληρώνεται, αλλά υπάρχει μια ποικιλία από δωρεάν μαθήματα που μπορείτε να ξεκινήσετε για να βουτήξετε τα δάχτυλα των ποδιών σας στο web design.

Το Coursera είναι μια διαδικτυακή εκπαιδευτική πλατφόρμα που προσφέρει μαθήματα που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με κορυφαία πανεπιστήμια και εταιρείες, όπως το Stanford και το Google. Το κύριο σημείο πώλησης της Coursera προσφέρει κορυφαία ποιότητα διδασκαλίας στο κλάσμα της τιμής των τυποποιημένων διδάκτρων. Εκτός από τα μαθήματα κατά παραγγελία, η Coursera προσφέρει ακόμη και πιστοποιήσεις πανεπιστημίου, καθώς και πτυχία bachelor και master. Όσον αφορά την εκπαίδευση σχεδιασμού ιστοσελίδων, υπάρχουν πάνω από 800 διαθέσιμες επιλογές.

Το Coursera είναι μια καλή επιλογή για αρχάριους που ενδιαφέρονται να κερδίσουν ένα πιστοποιητικό από ένα αξιόπιστο πανεπιστήμιο για να ενισχύσουν το βιογραφικό τους. Κατά την αναθεώρηση των καλύτερων ιστότοπων για την εκμάθηση web design, θα ήταν παρέλειψε να μην αναφέρουμε τη δική μας πλατφόρμα μαθημάτων, Flux Academy. Η αποστολή του Ran Segall στη δημιουργία του Flux Academy ήταν να βοηθήσει τους σχεδιαστές ιστοσελίδων σε όλο τον κόσμο να δημιουργήσουν κερδοφόρες και ικανοποιητικές καριέρες κάνοντας δημιουργική δουλειά για την οποία είναι παθιασμένοι. Τα Flux μαθήματα είναι προσβάσιμα σε μαθητές όλων των επιπέδων, είτε μόλις ξεκινούν είτε είναι στη βιομηχανία εδώ και πολλά χρόνια και θέλουν να ανέβουν επίπεδο.

Το Udemy είναι μία από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες εκμάθησης υψηλής ποιότητας στο διαδίκτυο. Υπάρχουν διαθέσιμα μαθήματα για τα πάντα, από το σχεδιασμό ιστοσελίδων μέχρι την ελεύθερη εργασία και την παραγωγικότητα. Το edX παρέχει εκπαίδευση σχεδιασμού ιστοσελίδων με δωρεάν online μαθήματα για όλα τα επίπεδα. Μάθετε σχεδιασμό ιστοσελίδων με εισαγωγικά μαθήματα και μαθήματα από μερικά από τα κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου.

Τα CSS Basics του World Wide Web Consortium (W3C) σας διδάσκουν για πολλαπλά θέματα σχεδίασης, συμπεριλαμβανομένων των βέλτιστων πρακτικών στη σχεδίαση ιστοσελίδων, τις αρχές σχεδίασης, τα εργαλεία σχεδίασης και πολλά άλλα. Θα μάθετε πώς να παίρνετε τις ιστοσελίδες σας από ήπιες σε τολμηρές με τη δύναμη του CSS styling. Μάθετε τη βασική επιλογή των ιδιοτήτων CSS, των βασικών επιλογέων CSS και τη σχεδίαση της διάταξης σελίδας μέσω σχετικής τοποθέτησης με CSS. Υπάρχουν πολλοί πόροι στο Διαδίκτυο και όλοι μπορούν να μάθουν να είναι ένας εξαιρετικός σχεδιαστής ιστοσελίδων από μόνος του.

Αυτό είναι ένα καλό μέρος για να μάθετε για το σχεδιασμό ιστοσελίδων, αλλά δεν είναι το καλύτερο μέρος για να μάθετε για τις ανταποκρινόμενες ή δυναμικές ιστοσελίδες. Αυτό το Ultimate Web Design Course είναι ένα δωρεάν μάθημα που προσφέρεται από το πανεπιστήμιο WebFlow, μια διαδικτυακή πλατφόρμα μάθησης που φιλοξενείται και αναπτύσσεται από το CMS και το εργαλείο σχεδιασμού WebFlow. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα δωρεάν online μαθήματα για να μάθετε αυτές τις πολύτιμες δεξιότητες και να γίνετε σχεδιαστής και προγραμματιστής ιστού. Αν ψάχνετε για ένα συγκεκριμένο online μάθημα για να μάθετε βασικές τεχνολογίες σχεδιασμού ιστοσελίδων όπως HTML, CSS και JavaScript, τότε αυτό είναι για εσάς.

Αν πάντα θέλατε να μάθετε σχεδιασμό και ανάπτυξη ιστοσελίδων και ψάχνετε για κάποια δωρεάν online μαθήματα κατάρτισης για να ξεκινήσετε με τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Επιπλέον, μαθαίνετε για την έκδοση, το σχεδιασμό και την οικοδόμηση με τη βήμα-προς-βήμα πορεία της, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε βασικές ιστοσελίδες. Αν προσπαθείτε να μάθετε περισσότερα frontend ανάπτυξη και πρακτική κωδικοποίηση από τα στοιχεία γραφιστικής, υπάρχουν μια σειρά από διαδραστικά μαθήματα σχεδιασμού ιστοσελίδων online. Μπορείτε να μάθετε πώς να αναπτύξετε μια καλύτερη κατανόηση του τρόπου με τον οποίο οι χρήστες αλληλεπιδρούν με ιστότοπους και εφαρμογές και να χρησιμοποιείτε τις δεξιότητες για να προσφέρετε πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες, πέρα από ένα βασικό σχεδιασμό ιστότοπου.

Αν ψάχνετε για ένα δωρεάν online μάθημα που μπορεί να σας βοηθήσει να μάθετε όλες τις γλώσσες προγραμματισμού που σχετίζονται με την ανάπτυξη ιστού, τότε αυτό το μάθημα είναι για σας. Σε αυτό το blog, θα λάβετε τα τελευταία νέα σχεδιασμού, θα εξερευνήσετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των διαφορετικών συστημάτων κωδικοποίησης, θα ανακαλύψετε και θα μάθετε από μερικούς από τους καλύτερους πόρους σχεδιασμού γύρω από. Ανάμεσα σε δεκάδες πλατφόρμες μάθησης, εκατοντάδες blogs και YouTube, υπάρχει ένας ατελείωτος αριθμός μαθημάτων σχεδιασμού ιστοσελίδων και εκπαιδευτικού υλικού διαθέσιμα στο διαδίκτυο. Παρόλο που είναι δυνατόν να μάθετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το σχεδιασμό ιστοσελίδων δωρεάν, υπάρχει αξία σε δομημένα και ελεγμένα προγράμματα σπουδών μαθημάτων.

.