πού μπορώ να μάθω δωρεάν σχεδιασμό ιστοσελίδων;

Όπως προαναφέρθηκε, το web και graphic design αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχημένης παρουσίας στο διαδίκτυο. Εδώ στην eDx, προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων σχεδιασμού ιστοσελίδων και σχεδιασμού ui που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Προσφέρουμε μερικά μαθήματα σχεδιασμού ιστοσελίδων δωρεάν για να σας βοηθήσουμε να προωθήσετε την καριέρα σας. Είτε ψάχνετε για μαθήματα σχεδιασμού ιστοσελίδων για αρχάριους, είτε κάτι πιο προηγμένο, σας καλύπτουμε.

Στο eDx, παρέχουμε μόνο τα καλύτερα online μαθήματα σχεδιασμού ιστοσελίδων για να σας βοηθήσουμε να πετύχετε. Δείτε πώς κάθε σχεδιαστής χρησιμοποιεί τυπογραφία, λευκό χώρο, κινούμενες εικόνες, εικονίδια και άλλα στοιχεία σχεδίασης για να προωθήσει με τον καλύτερο τρόπο. Αυτό είναι για τους ανθρώπους που θέλουν να γράψουν τις δικές τους ιστοσελίδες χωρίς να χρειάζεται να βασίζονται σε συστήματα διαχείρισης περιεχομένου, και όμως δεν είναι πραγματικά όλα αυτά που ενδιαφέρονται για την αγγαρεία της μάθησης. Με επικεφαλής τον μεγιστάνα των επιχειρήσεων του σχεδιασμού Jose Caballer, το μάθημα περιλαμβάνει μια ποικιλία θεμάτων που καλύπτουν τα βασικά σε λίγα ακόμα.

Η προσφορά αυτή, που έχει συνταχθεί από τον UX και τον UI, τον Joe Natoli, αντιμετωπίζει τις ιδιαιτερότητες της ανάπτυξης στρατηγικών σχεδιασμού ιστοσελίδων, των στοιχείων των νικητών ιστοσελίδων και της κατανόησης του τρόπου με τον οποίο οι τεχνικές B2B και B2C παίζουν τεράστιο ρόλο στη δημιουργία περιεχομένου. Για παράδειγμα, εάν εργάζεστε ως εσωτερικός σχεδιαστής ιστοσελίδων, θα πρέπει να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το λογισμικό που χρησιμοποιεί ήδη η ομάδα σχεδιασμού. Μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τον ιδεασμό και τις ερευνητικές σας δεξιότητες, δίνοντάς σας μια ισχυρότερη εργαλειοθήκη για να εργαστείτε ως σχεδιαστής ιστοσελίδων. Δωρεάν μαθήματα είναι το πρώτο βήμα προς την εργασία των ονείρων σας, και είναι ένας καλός τρόπος για να εμπλουτίσετε ή να βελτιώσετε τις τρέχουσες γνώσεις σας σχετικά με το σχεδιασμό ιστοσελίδων.

Η τιμή και το χρονοδιάγραμμα του σημαίνουν ότι έχει περισσότερα κοινά με μερικά από τα πιο συνηθισμένα MOOC, αλλά η δομή είναι ελεύθερη μορφή και μπορείτε να μάθετε όσο γρήγορα θέλετε. Υπάρχουν πολλές πτυχές του επιτυχημένου σχεδιασμού ιστοσελίδων όπως HTML, HTML5, επικαλυπτόμενα φύλλα στυλ, χρώματα, JavaScript, responsive design, διατάξεις, κοινωνικά μέσα, μέγεθος κειμένου, γραφικά και πολλά άλλα. Θα πρέπει να είστε αυτο-κίνητρα, αλλά με λίγο χρόνο και υπομονή, μπορείτε να μάθετε όλα όσα χρειάζεστε για να γίνετε web designer online δωρεάν. Με επικεφαλής το μάρκετινγκ maven και τον εξαιρετικό σχεδιασμό ιστοσελίδων Brad Hussey, Ultimate Web Designer %26 Web Developer Course καλύπτει πολλές βάσεις που κάθε επίδοξος ηγέτης ιστού θα θέλει να κατανοήσει.

Αυτό είναι ένα μάθημα για αρχάριους που χρησιμοποιεί μια σειρά διαδραστικών tutorials με βάση την ιστορία για να διδάξει στον θεατή λίγο σχετικά με το σχεδιασμό ιστοσελίδων. Το ταξίδι του Freelancer είναι ένα δωρεάν, ολοκληρωμένο μάθημα για να σας βοηθήσει να χτίσετε μια επιτυχημένη, ολοκληρωμένη καριέρα ανεξάρτητων επαγγελματιών στο web design. Μάθετε πώς να σχεδιάζετε και να αναπτύσσετε μια ιστοσελίδα βασισμένη στο CMS που βασίζεται στις ανάγκες του πελάτη σας και του κοινού του και πραγματοποιήστε μια επιτυχημένη εκτόξευση. Για να εμπνευστείτε από πραγματικά portfolio sites που χρησιμοποιούν πρωτοποριακά στοιχεία σχεδιασμού και ανάπτυξης frontend, μπορείτε να εξετάσετε προηγούμενα βραβευμένα έργα στο Awwwards.