πόσοι τύποι ιστοσελίδων υπάρχουν;

Το γεγονός του θέματος είναι ότι κάθε επιχείρηση του 21ου αιώνα θα πρέπει να έχει μια ιστοσελίδα. Γίνεται μια δημοφιλής πρακτική ότι το πρώτο βήμα που κάνει ένα άτομο για να μάθει για μια επιχείρηση είναι να ελέγξει τον ιστότοπό του. Για επιχειρήσεις που προσφέρουν νέες ή μοναδικές υπηρεσίες, μια επιχειρηματική ιστοσελίδα παρέχει την ευκαιρία να εξηγήσουν τι κάνουν. Για τις παραδοσιακές επιχειρήσεις, είναι μια ευκαιρία να διευκολύνει τον φόβο των ανθρώπων και να επαληθεύσει ότι η εταιρεία είναι νόμιμη.

Έχω ένα κουπόνια και προσφορές ιστοσελίδα στην Ινδία, Έχει 3 χρόνια, αλλά δεν ήμουν σε θέση να πάρει την επιθυμητή επισκεψιμότητα, μπορεί ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας να είναι επίσης ένας λόγος σε αυτό. Υπάρχουν ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου που έχουν σχεδιαστεί για να πωλούν προϊόντα ή υπηρεσίες. Οι μικρές επιχειρήσεις δημιουργούν ιστότοπους για να παρουσιάσουν τα ταλέντα τους και να δημιουργήσουν το εμπορικό τους σήμα online. Οι σχεδιαστές και οι καλλιτέχνες χρησιμοποιούν ιστότοπους χαρτοφυλακίου για να αναδείξουν τη δουλειά τους και να προσελκύσουν πελάτες.

Τα ιστολόγια επιτρέπουν σε άτομα και επωνυμίες να δημοσιεύουν μοναδικές πληροφορίες απευθείας στο κοινό τους. Και προσωπικές ιστοσελίδες είναι μεγάλη για μάρκετινγκ τον εαυτό σας σε υποψήφιους εργοδότες. Οι ιστότοποι ηλεκτρονικού εμπορίου επιτρέπουν στους χρήστες να πραγματοποιούν αγορές και να αγοράζουν προϊόντα ή υπηρεσίες online. Το Amazon, το Bookshop και άλλοι έμποροι λιανικής πώλησης που πωλούν προϊόντα μέσω ενός ηλεκτρονικού καταστήματος είναι εξαιρετικά παραδείγματα ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου.

Αυτοί οι ιστότοποι διευκολύνουν την απόθεση αντικειμένων στο καλάθι σας και την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα, μια υπηρεσία πληρωμών όπως το PayPal ή μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου όπως το Shopify. Πολλά διαφορετικά είδη ιστότοπων βασίζονται σε εξαιρετική φωτογραφία, αλλά για ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου οι φωτογραφίες σας μπορούν να κάνουν ή να σπάσουν τις πωλήσεις σας. Χρησιμοποιήστε εικόνες υψηλής ποιότητας για να εξασφαλίσετε εμπιστοσύνη στην επωνυμία σας και να προβάλετε τις τρέχουσες προσφορές σας στην αρχική σελίδα όσο πιο ψηλά μπορείτε. Προσωπικές ιστοσελίδες είναι για άτομα που θέλουν να έχουν μια online παρουσία για να εκφράσουν τη γνώμη τους, να βοηθήσουν με τις προοπτικές εργασίας, ή να δημιουργήσουν το δικό τους προσωπικό εμπορικό σήμα.

Οι περισσότερες προσωπικές ιστοσελίδες είναι αρκετά απλές, με εικόνες και πολύ κείμενο. Δεδομένου ότι οι προσωπικοί ιστότοποι μοιράζονται με φίλους, οικογένεια και συναδέλφους χειροκίνητα, δεν απαιτούν συνήθως εργαλεία παραγωγής μολύβδου ή SEO. Ωστόσο, αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε τη δική σας ιστοσελίδα για να προωθήσετε τον εαυτό σας ως επαγγελματία, σίγουρα δεν βλάπτει να βελτιστοποιήσετε το περιεχόμενό σας για να εμφανιστεί στις μηχανές αναζήτησης. Συνήθως, οι ιστότοποι χαρτοφυλακίου έχουν μερικά μοναδικά χαρακτηριστικά.

Για να προβάλετε τη δουλειά σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παρουσιάσεις, γκαλερί ή κινούμενα σχέδια χαρτοφυλακίου. Μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε βίντεο ανάλογα με τον τρόπο που θέλετε να εμφανίσετε την εργασία σας. Να συμπεριλαμβάνετε πάντα μια σελίδα Σχετικά με εμάς, ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να γνωρίσουν γρήγορα την επιχείρησή σας. Βεβαιωθείτε ότι τα στοιχεία επικοινωνίας σας είναι εύκολα προσβάσιμα, ώστε οι δυνητικοί πελάτες να μπορούν να έρθουν σε επαφή.

Οι ιστότοποι μικρών επιχειρήσεων πρέπει επίσης να διαθέτουν λειτουργίες φιλικές προς το SEO, ώστε να οδηγείτε την επισκεψιμότητα αναζήτησης στον ιστότοπό σας. Σε αντίθεση με τους ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου που παράγουν άμεσα έσοδα, οι επιχειρηματικοί ιστότοποι λειτουργούν περισσότερο ως ενημερωτικός ιστότοπος, επικεντρωμένος στη συμβολή στη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη της επιχείρησης από το να κάνουν γρήγορα δολάρια από ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Κατά την εκπροσώπηση της εταιρείας σας σε απευθείας σύνδεση, μια επιχειρηματική ιστοσελίδα πρέπει να αντικατοπτρίζει το εμπορικό σήμα σας. Η προσθήκη του λογότυπου της μάρκας σας μαζί με μια αντίστοιχη παλέτα χρωμάτων για το σχεδιασμό ιστοσελίδων είναι μια καλή αρχή.

Κατασκευάστε, μάρκα και αναπτύξτε την επιχείρησή σας με ιστοσελίδες Zyro όπως το Amazon και το eBay είναι πρωταρχικά παραδείγματα ιστοσελίδων ηλεκτρονικού εμπορίου, αλλά το ηλεκτρονικό σας κατάστημα θα μπορούσε να είναι πολύ λιγότερο εταιρικός ιστότοπος. Έχοντας παρόμοια επιχειρηματικά μοντέλα με τα καταστήματα τούβλο-και-κονιάματος, αυτός ο τύπος ιστοσελίδας επιτρέπει στους ανθρώπους να διεξάγουν ολόκληρη τη διαδικασία αγοράς σε απευθείας σύνδεση. Με τους ερευνητές να προβλέπουν αύξηση των παγκόσμιων πωλήσεων ηλεκτρονικού εμπορίου φέτος, το ηλεκτρονικό εμπόριο παραμένει ένας πολλά υποσχόμενος τρόπος για την ίδρυση επιτυχημένων μικρών επιχειρήσεων. Για καλύτερη απόδοση, οι ιστότοποι ηλεκτρονικού εμπορίου πρέπει να διαθέτουν χαρακτηριστικά ικανά να υποστηρίζουν ηλεκτρονικές συναλλαγές, ώστε να μπορείτε να πουλάτε προϊόντα εύκολα.

Αυτός ο τύπος ιστότοπου είναι εξαιρετικός για επιχειρηματίες που θέλουν να επεκτείνουν την αγορά τους ή να μειώσουν το κόστος παραγωγής και λειτουργίας. Οι κορυφαίες πλατφόρμες οικοδόμησης ιστοσελίδων ηλεκτρονικού εμπορίου καθιστούν εύκολη την προώθηση και ενσωμάτωση του ιστοτόπου σας ηλεκτρονικού εμπορίου στις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. Από την πώληση φυσικών αγαθών και ψηφιακών προϊόντων μέχρι την προώθηση ηλεκτρονικών υπηρεσιών, ένας ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου μπορεί να μεταφέρει την επιχείρησή σας σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Τα προσωπικά ιστολόγια είναι μέρη για την κοινή χρήση ενημερώσεων ζωής, μεμονωμένων απόψεων και ειδήσεων στο διαδίκτυο.

Τα βασικά χαρακτηριστικά μιας δικτυακής πύλης εξαρτώνται από τον οργανισμό που την διαχειρίζεται. Για εταιρείες και οργανισμούς, μια δικτυακή πύλη χρησιμοποιείται για εσωτερικούς σκοπούς και είναι χρήσιμη για τη διανομή πληροφοριών σχετικά με την εργασία μεταξύ των εργαζομένων με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Εν τω μεταξύ, πανεπιστήμια όπως το Χάρβαρντ και το Στάνφορντ χρησιμοποιούν διαδικτυακές πύλες για να διευκολύνουν την επικοινωνία μεταξύ φοιτητών και διδακτικού προσωπικού και να παρέχουν εύκολη πρόσβαση σε ακαδημαϊκές πληροφορίες και εκπαιδευτικό υλικό. Όπως και οι επιχειρήσεις, αυτοί οι οργανισμοί επωφελούνται από την ύπαρξη μιας μη κερδοσκοπικής ιστοσελίδας και μιας παρουσίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ποιες είναι οι ιστοσελίδες μεταξύ των ιστοσελίδων ηλεκτρονικού εμπορίου και επιχειρήσεων; Οι ιστοσελίδες φυλλαδίων είναι ουσιαστικά μια ηλεκτρονική έκδοση ενός επαγγελματικού φυλλαδίου ή ενός φυλλαδίου. Ένας ιστότοπος φυλλαδίου προσφέρει στον επισκέπτη μια καλή επισκόπηση της επιχείρησης, των υπηρεσιών της και των στοιχείων επικοινωνίας. Εάν διευθύνετε μια επιχείρηση, χρειάζεστε έναν ιστότοπο. Αν θέλετε δημόσια προβολή, χρειάζεστε έναν ιστότοπο.

Αν θέλετε να κάνετε σχεδόν τίποτα στον 21ο αιώνα, πρώτα χρειάζεστε έναν ιστότοπο. Συγκλονιστικά, το 60% των μικρών επιχειρήσεων λειτουργούν χωρίς ειδική ιστοσελίδα, παρά το γεγονός ότι είναι το πρώτο λιμάνι κλήσης για τους περισσότερους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για μια εταιρεία. Η απόκτηση ενός ιστότοπου σας δίνει πλεονέκτημα 60% έναντι των ανταγωνιστών σας. Η Martina είναι ειδικός στη συγγραφή σχετικά με την οικοδόμηση ιστοσελίδων και το ηλεκτρονικό εμπόριο, αλλά το πραγματικό της πάθος είναι να βοηθήσει τους άλλους να αναπτύξουν τη μικρή τους επιχείρηση online.

Από στερεά branding σε δυνατές στρατηγικές μάρκετινγκ, μπορείτε να υπολογίζετε σε αυτήν για τα καλύτερα κόλπα ανάπτυξης. Στον ελεύθερο χρόνο της, η Μαρτίνα δεν αγαπά τίποτα περισσότερο από μια μπάλα παγωτό και ένα ιδρωμένο παιχνίδι τένις. Συνδεθείτε στο διαδίκτυο σε λιγότερο από 1 ώρα, είναι εύκολο με το Zyro. Ο Zyro είναι ένας ισχυρός οικοδόμος ιστοσελίδων που καθιστά εύκολο για οποιονδήποτε να δημιουργήσει έναν επαγγελματικό ιστότοπο ή ηλεκτρονικό κατάστημα.

Αποκτήστε τον ιστότοπό σας online σε λιγότερο από 1 ώρα και χρησιμοποιήστε εργαλεία AI για τη μάρκα και την ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Μια ιστοσελίδα ηλεκτρονικού εμπορίου είναι μια ιστοσελίδα που οι άνθρωποι μπορούν να αγοράσουν απευθείας προϊόντα από. Έχετε χρησιμοποιήσει πιθανώς έναν αριθμό ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου πριν, οι περισσότερες μεγάλες μάρκες και πολλές μικρότερες έχουν ένα. Οποιοσδήποτε ιστότοπος περιλαμβάνει ένα καλάθι αγορών και έναν τρόπο με τον οποίο μπορείτε να παρέχετε στοιχεία πιστωτικής κάρτας για να κάνετε μια αγορά εμπίπτει σε αυτή την κατηγορία.

Οι ιστότοποι ηλεκτρονικού εμπορίου μπορεί να είναι μια επέκταση μιας επιχείρησης που ήδη έχετε ή να γίνουν κάτι γύρω από το οποίο χτίζετε μια νέα επιχείρηση. Οι ιστότοποι ηλεκτρονικού εμπορίου είναι επιχειρηματικοί ιστότοποι, αλλά είναι επίσης πιθανό να υπάρχουν επιχειρηματικοί ιστότοποι που δεν πωλούν τίποτα άμεσα, αλλά ενθαρρύνουν τους επισκέπτες να έρθουν σε επαφή για περισσότερες πληροφορίες (μια ιστοσελίδα παραγωγής μολύβδου) ή να έρθουν σε βιτρίνα αν ενδιαφέρονται να γίνουν πελάτες. Αν θέλετε να ξεκινήσετε έναν ιστότοπο ψυχαγωγίας, έχετε πολλές επιλογές για μορφές που μπορούν να πάρουν. Θα μπορούσατε να δημιουργήσετε αστεία ή ενημερωτικά βίντεο, να γράψετε διασκεδαστικές αναρτήσεις ιστολογίου, να σχεδιάσετε κόμικς ή να δημιουργήσετε διασκεδαστικά κουίζ.

Δεδομένου ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί ιστότοποι ψυχαγωγίας εκεί έξω, θα πρέπει να προβλέψετε ότι θα χρειαστεί λίγος χρόνος και να εργαστείτε για να βρείτε ένα ακροατήριο που συνδέεται μαζί σας (και ακόμα περισσότερος χρόνος και εργασία για να αρχίσετε να κερδίζετε χρήματα, αν αυτός είναι ο απώτερος στόχος σας), αλλά αν έχετε ιδέες για περιεχόμενο για να δημιουργήσετε που νομίζετε ότι οι άνθρωποι θα βρουν διασκεδαστικό, μια ιστοσελίδα ψυχαγωγίας είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να πάρει αυτό το περιεχόμενο έξω στον κόσμο. Οι ιστότοποι μέσων μαζικής ενημέρωσης συλλέγουν ειδήσεις ή άλλα ρεπορτάζ. Υπάρχει κάποια επικάλυψη εδώ με ιστοσελίδες ψυχαγωγίας, αλλά οι ιστότοποι πολυμέσων είναι πιο πιθανό να περιλαμβάνουν αναφερόμενα κομμάτια εκτός από ή αντί περιεχομένου που προορίζεται αποκλειστικά για ψυχαγωγία. Αυτή η κατηγορία περιλαμβάνει ιστότοπους όπως η ιστοσελίδα της Washington Post, Slate, and Inc.

Οι ιστότοποι πολυμέσων γενικά κερδίζουν χρήματα είτε μέσω διαφημίσεων που εμφανίζονται στον ιστότοπο, μοντέλα συνδρομών ή κάποιου συνδυασμού των δύο. Πολλοί ιστότοποι μέσων ενημέρωσης είναι ο διαδικτυακός κλάδος των ιδιοτήτων των μέσων ενημέρωσης που συχνά υπάρχουν σε άλλες μορφές, όπως τηλεοπτικά κανάλια ή έντυπα περιοδικά και εφημερίδες, αλλά μερικές είναι μόνο online. Οι ιστοσελίδες φυλλαδίων είναι μια απλοποιημένη μορφή επιχειρηματικών ιστοσελίδων. Για τις επιχειρήσεις που γνωρίζουν ότι χρειάζονται μια παρουσία στο διαδίκτυο, αλλά δεν θέλουν να επενδύσουν πολλά σε αυτό (ίσως είστε σίγουροι ότι θα συνεχίσετε να παίρνετε το μεγαλύτερο μέρος της επιχείρησής σας από άλλες πηγές), ένας απλός ιστότοπος φυλλαδίων που περιλαμβάνει μόνο μερικές σελίδες που καθορίζουν τα βασικά στοιχεία του τι κάνετε και παρέχετε στοιχεία επικοινωνίας μπορεί να είναι αρκετό για σένα.

Εάν έχετε μια επιχείρηση και γνωρίζετε ότι δεν χρειάζεστε τον ιστότοπό σας να είναι ένα εργαλείο μάρκετινγκ που φέρνει νέες επιχειρήσεις, χρειάζεστε μόνο κάτι περισσότερο σαν μια ηλεκτρονική επαγγελματική κάρτα, τότε ένας ιστότοπος φυλλαδίου μπορεί να κάνει το τέχνασμα. Ορισμένες εκπαιδευτικές ιστοσελίδες θα έχουν διαφημίσεις όπως οι ιστοσελίδες ψυχαγωγίας και μέσων ενημέρωσης. Ορισμένα μοντέλα προσφέρουν συνδρομητικά μοντέλα ή εκπαιδευτικά προϊόντα για αγορά. Και μερικοί χρησιμεύουν ως διαδικτυακή παρουσία για ένα υπάρχον ίδρυμα.

Οι ιστότοποι Infopreneur αλληλεπικαλύπτονται λίγο με ιστότοπους επιχειρήσεων και ηλεκτρονικού εμπορίου, αλλά αντιπροσωπεύουν ένα μοναδικό είδος ηλεκτρονικής επιχείρησης. Οι Infopreneurs δημιουργούν και πωλούν προϊόντα πληροφόρησης. Αυτό θα μπορούσε να είναι με τη μορφή μαθημάτων, tutorials, βίντεο ή ebooks. Για να πουλήσουν προϊόντα πληροφοριών με ασφάλεια, θα χρειαστούν μερικά από τα ίδια εργαλεία μιας ιστοσελίδας ηλεκτρονικού εμπορίου, συμπεριλαμβανομένου ενός πιστοποιητικού SSL και ενός εμπορικού λογαριασμού.

Όσοι διαθέτουν πολλά προϊόντα γνώσης θα πρέπει επίσης να επενδύσουν σε λογισμικό ηλεκτρονικού εμπορίου για να διευκολύνουν τους επισκέπτες να επιλέξουν και να αγοράσουν αυτά που τους ενδιαφέρουν. Υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός ιστοσελίδων που τρέχουν online, το καθένα με διαφορετική ομάδα χρηστών και διαφορετικούς στόχους. Μερικά είναι απλά blogs που προσφέρουν πληροφορίες για κάτι. Και μερικά είναι επιχειρηματικά sites με στόχο την εξυπηρέτηση των πελατών τους.

Ενώ μερικοί είναι για την αγορά και πώληση πράγματα σε απευθείας σύνδεση. Μερικές από τις πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες περιλαμβάνουν e-Commerce, blogging, προσωπικούς και ιστοτόπους χαρτοφυλακίου. Επιπλέον, οι ιστότοποι κοινωνικών μέσων είναι επίσης αρκετά δημοφιλείς. Ακόμα κι αν γνωρίζετε ήδη πώς να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο χαρτοφυλακίου, το Webflow έχει μοναδικά χαρακτηριστικά που κάνουν τη χειροτεχνία του χαρτοφυλακίου σας όσο το δυνατόν πιο απλή.

Για παράδειγμα, Bed %26 Breakfast Nationwide είναι μια μικρή εταιρεία εσωτερικού σχεδιασμού με μια ιστοσελίδα φυλλαδίου. Κατά την οικοδόμηση ενός ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου, θα χρειαστείτε ένα στοιχείο καλαθιού αγορών που επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν και να αφαιρούν προϊόντα και επίσης σας επιτρέπει να ορίζετε τιμές, να προσφέρετε προσφορές και να δημιουργείτε εκπτώσεις. Οι ιστοσελίδες των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και εκείνων που προσφέρουν online μαθήματα εμπίπτουν στην κατηγορία των εκπαιδευτικών ιστοσελίδων. Τα online φόρουμ είναι κυρίως ιστοσελίδες συζητήσεων όπου οι χρήστες δημοσιεύουν, σχολιάζουν και μοιράζονται τις απόψεις τους σχετικά με ένα συγκεκριμένο θέμα.

Όλοι οι χρήστες έχουν την ίδια δυνατότητα πρόσβασης στην ιστοσελίδα και τις πληροφορίες του ανεξάρτητα από την τοποθεσία τους. Ο ιστότοπος του infopreneur χρησιμεύει ως κεντρική τοποθεσία και για τα δύο πράγματα - το δωρεάν περιεχόμενο που χρησιμεύει ως εργαλείο μάρκετινγκ για να πάρει τους ανθρώπους στον ιστότοπο και τα πληρωμένα προϊόντα που αντιπροσωπεύουν τα κέρδη τους. Ένα παράδειγμα μιας τέτοιας ιστοσελίδας περιλαμβάνει Splash ένα απλό site που παρέχει διαφορετικές ιστοσελίδες για πληροφορίες, κρατήσεις και συναυλίες. Μερικές φορές αυτές οι ιστοσελίδες μπορούν να εξελιχθούν σε κάτι που βγάζει χρήματα αν γίνουν αρκετά δημοφιλείς και το άτομο που τις ξεκίνησε θέλει να κάνει αυτή την αλλαγή, αλλά κυρίως υπάρχουν ως ένας τρόπος να μοιραστείτε τα συναισθήματα, τις ιδέες και την τέχνη σας με φίλους και ξένους που μπορεί να ενδιαφέρονται.

Οι περισσότεροι κατασκευαστές ιστοσελίδων σε απευθείας σύνδεση φαίνεται ακατάλληλοι για την ανάπτυξη μιας ιστοσελίδας μέλους που πληροί όλες τις απαιτήσεις. Ένα εξαιρετικό παράδειγμα τέτοιων blogs περιλαμβάνει την ιστοσελίδα του Gary Vaynerchuk, η οποία είναι γεμάτη με ενδιαφέροντα blogs που προσελκύουν αναγνώστες. Ένα wiki είναι οποιαδήποτε ιστοσελίδα όπου διάφοροι χρήστες είναι σε θέση να συνεργαστούν σε περιεχόμενο και όλοι κάνουν τις δικές τους τροποποιήσεις και αλλαγές όπως κρίνουν σκόπιμο. Οι δικτυακές πύλες είναι πολύπλοκες και συνήθως περιλαμβάνουν πιο περίπλοκο σχεδιασμό και προγραμματισμό από ό, τι οι περισσότερες άλλες ιστοσελίδες.

Ενώ παρόμοια με μια προσωπική ιστοσελίδα, αυτό το είδος της ιστοσελίδας είναι όλα σχετικά με την προβολή της επαγγελματικής σας εργασίας με στόχο να κερδίσει τους πελάτες. .