πόσο καιρό χρειάζεται για να διδάξετε τον εαυτό σας ανάπτυξη ιστού;

Θα πάρει μόνο πέντε με έξι μήνες για να μάθουμε τα πάντα από το μηδέν. Ένας προγραμματιστής ιστού είναι κάποιος που σχεδιάζει, κατασκευάζει και συντηρεί έναν ιστότοπο. Αν ένα άτομο έχει δεσμευτεί για τις σπουδές του, θα μπορούσε να πάρει λιγότερο. Τα bootcamps ανάπτυξης ιστού συνήθως χρειάζονται 3-4 μήνες για να ολοκληρωθούν και να διδάξουν όλες τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να πληροίτε τις προϋποθέσεις για μια θέση προγραμματιστή ιστού.

Η εκμάθηση της ανάπτυξης ιστού από online μαθήματα μπορεί να διαρκέσει από ένα μήνα έως αρκετά χρόνια, ανάλογα με το χρόνο που αφιερώνετε στα μαθήματά σας. JavaScript είναι πιο δύσκολο από HTML και CSS. Αλλά, ξέρετε ότι ο Brendan Eich δημιούργησε τη γλώσσα JavaScript μόνο για 10 ημέρες, οπότε η σύνταξη του δεν είναι πολύ περίπλοκη από ό, τι νομίζετε. Πιστεύω ότι θα είστε σε θέση να μάθετε τη βασική σύνταξη σύντομα, αρκεί να μελετήσετε σκληρά.

Εάν το πρότυπο μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας για την κατασκευή ενός ιστότοπου, τότε μπορεί να χρειαστεί να χρειαστούν μόνο λίγες ώρες για να το δημιουργήσετε. Πόσο χρόνο χρειάζεστε για να χτίσετε μια ιστοσελίδα αποφασίζεται εξ ολοκλήρου από την ικανοποίησή σας για τον ιστότοπο. Εάν θέλετε να αναπτύξετε έναν νέο ιστότοπο και επίσης με όμορφο σχεδιασμό web UI, καλό περιεχόμενο, χρειάζεται τουλάχιστον 1 μήνα ή ακόμα και περισσότερο. Η ανάπτυξη front-end είναι διαφορετική από την back-end ανάπτυξη, είναι μια άμεση προσανατολισμένη στο χρήστη θέση.

Τα αποτελέσματά σας μπορούν να εμφανιστούν απευθείας από το χρήστη. Νομίζω ότι για να κυριαρχήσει μερικές από τις γνώσεις σχεδιασμού και να κατανοήσουν τις τρέχουσες τάσεις σχεδιασμού ιστοσελίδων είναι επίσης απαραίτητες για έναν προγραμματιστή. Με περισσότερες ιδέες σχεδιασμού ιστοσελίδων θα γίνει μια καλύτερη ιστοσελίδα που ο χρήστης θα ευχαριστήσει. Η μάθηση δεν μπορεί να σταματήσει αν δεν θέλεις να είσαι άθλιος.

Και εδώ είναι 15 ιστολόγια σχεδιασμού ιστοσελίδων που συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους σας, και κάποια λύση σχεδιασμού UI που ίσως γνωρίζετε ήδη είναι η Dribbble και η Behance. Περάστε μία ή δύο ώρες κάθε μέρα για να διαβάσετε και να παρακολουθήσετε, θα επωφεληθείτε πολύ. Αυτό θα σας διδάξει τι πρέπει να κάνετε, την ακολουθία, πόσο χρόνο χρειάζεται κάθε κομμάτι και πώς να δημιουργήσετε ιστοσελίδες. Τα bootcamps ανάπτυξης ιστού διδάσκουν μόνο τις τεχνολογίες που χρειάζεστε για να μάθετε για να γίνετε προγραμματιστής ιστού, επομένως δεν ξοδεύετε χρόνο στη γενική εκπαίδευση όπως θα κάνατε σε ένα κολέγιο.

Διδάσκει τις βασικές αρχές της HTML και CSS, και παρέχει επίσης μερικές χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το SEO και τα analytics. Τα κορυφαία bootcamps κωδικοποίησης ανάπτυξης ιστού σας διδάσκουν πώς να γίνετε επαγγελματίας προγραμματιστής ιστού, αλλά έχουν επίσης αρκετούς πρόσθετους πόρους. Τα μαθήματα για αρχάριους μπορούν να σας διδάξουν να δημιουργήσετε στατικούς ιστότοπους, τα βασικά στοιχεία της ανάπτυξης του προσκηνίου και της ανάπτυξης backend. Τα bootcamps ανάπτυξης ιστού συνήθως χρειάζονται περίπου 3-4 μήνες για να ολοκληρωθούν και να διδάξουν HTML, CSS και JavaScript.