πώς ο σχεδιασμός ιστοσελίδων πηγαίνει στην κόλαση;

Αυτό είναι για όλους τους σχεδιαστές ιστοσελίδων εκεί έξω που έχουν υποφέρει όπως έχω υποφέρει και εγώ. Σχεδιασμός, Διαφήμιση% 26 Δημιουργική Έμπνευση Ο διάσημος σκιτσογράφος Matthew Inman (α, k, a. Ιδρυτής του Oatmeal) έχει καταλήξει σε μια επική κόμικ που δείχνει πώς οι ηλίθιοι πελάτες οδηγούν τους σχεδιαστές ιστοσελίδων με φρικτή ανατροφοδότηση που κάνει την ιστοσελίδα τους να μοιάζει με χάλια. Η ακολουθία των γεγονότων απεικονίζεται ξεκαρδιστικά με υποσημειώσεις από τις πραγματικές εμπειρίες του συγγραφέα.

Αν είσαι στη δουλειά αρκετό καιρό θα πρέπει να συνάντησες τουλάχιστον έναν τέτοιο πελάτη. ΔΗΜΟΦΙΛΉ ΧΡΏΜΑΤΑ ΈΜΠΝΕΥΣΗ ΛΟΓΌΤΥΠΟ ΠΑΛΈΤΕΣ ΔΩΡΕΆΝ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΈΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΌ ΜΙΜΊΔΙΑ ΛΑΜΠΡΉ ΔΙΑΦΗΜΊΣΕΙΣ. Διαφήμιση Πώς ένα Web design πηγαίνει κατ 'ευθείαν στην κόλαση Αυτή η εμπνευσμένη πίστωση πηγαίνει στο theoatmeal για κάτι τέτοιο. Αυτό μπορεί να είναι ένα κλασικό κομμάτι διασκέδασης στο Διαδίκτυο, αλλά αν οι πελάτες συνεχίζουν να επιμένουν ότι «η αιχμή είναι μια έγκυρη φράση με την οποία μπορούν να δουλέψουν οι σχεδιαστές ιστοσελίδων, τότε αυτό το κόμικ θα έχει πάντα ένα κοινό.

Εάν αυτό σας ανησυχεί, είστε πιθανότατα επαγγελματίας σχεδιαστής ιστού με αποδεδειγμένο ιστορικό που έχει αναγκαστεί να ακολουθήσει αυτό το μονοπάτι ή έχει βρεθεί κοντά σε αυτό. Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να σχεδιάσετε μια καλή ιστοσελίδα; Όταν εργάζεστε με έναν εφιάλτη πελάτη, πολύ δύσκολο πράγματι. Εάν έχετε σχεδιάσει ποτέ έναν ιστότοπο ή ήσασταν πελάτης που είχε σχεδιάσει έναν ιστότοπο, ίσως μπορείτε να συσχετίσετε με αυτό Πώς ένα Web Design Goes Straight to Hell - The Oatmeal. Τι είναι Web Design και γιατί είναι σημαντικό για τις επιχειρήσεις στην Orange CountyWeb σχεδιασμός είναι η διαδικασία της δημιουργίας ιστοσελίδων.

Επιπλέον, μπορεί να χρειαστούν ένα έως τρία χρόνια για να ολοκληρωθεί ένα μεταπτυχιακό στο σχεδιασμό ιστοσελίδων και αρκετές εβδομάδες για την απόκτηση πιστοποίησης. Μετά από όλα, είναι δουλειά, βοηθά να πληρώσει το ενοίκιο, και αν ο πελάτης επιμένει να θέλει σκουπίδια ακόμα και αν αγωνίζονται για καλές αξίες σχεδιασμού, έχετε κάνει ό, τι θα μπορούσε. Καθώς οι επιχειρήσεις προσπαθούν να παραμείνουν ανταγωνιστικές στην ψηφιακή εποχή, η σημασία του ποιοτικού σχεδιασμού ιστοσελίδων δεν μπορεί να υπερκεραστεί. Εάν ο στόχος σας είναι να πάρετε μια δουλειά σχεδιασμού ιστοσελίδων με έναν καλό μισθό εκκίνησης, τότε θα πρέπει να περιμένετε να περάσετε τέσσερα χρόνια επιδιώκοντας ένα πτυχίο πανεπιστημίου.

Αυτό μπορεί να είναι ένα vintage κομμάτι της ιλαρότητας στο διαδίκτυο, αλλά αν οι πελάτες συνεχίσουν να επιμένουν ότι η 'νευρική' είναι μια έγκυρη φράση που μπορούν να δουλέψουν οι σχεδιαστές ιστοσελίδων, τότε αυτό το κόμικ θα έχει πάντα κοινό. Το Graphic Design Stack Exchange είναι ένας ιστότοπος ερωτήσεων και απαντήσεων για επαγγελματίες, φοιτητές και λάτρεις του γραφικού σχεδιασμού.