ποιοι είναι οι τύποι ιστοσελίδων 7;

Το γεγονός του θέματος είναι ότι κάθε επιχείρηση του 21ου αιώνα θα πρέπει να έχει μια ιστοσελίδα. Γίνεται μια δημοφιλής πρακτική ότι το πρώτο βήμα που κάνει ένα άτομο για να μάθει για μια επιχείρηση είναι να ελέγξει τον ιστότοπό του. Για επιχειρήσεις που προσφέρουν νέες ή μοναδικές υπηρεσίες, μια επιχειρηματική ιστοσελίδα παρέχει την ευκαιρία να εξηγήσουν τι κάνουν. Για τις παραδοσιακές επιχειρήσεις, είναι μια ευκαιρία να διευκολύνει τον φόβο των ανθρώπων και να επαληθεύσει ότι η εταιρεία είναι νόμιμη.

Τα ιστολόγια και οι ειδησεογραφικές ιστοσελίδες αντικαθιστούν γρήγορα έντυπα μέσα όπως εφημερίδες και περιοδικά. Οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν να παίρνουν τα νέα τους στο διαδίκτυο (86% των Αμερικανών ενηλίκων, σύμφωνα με την Pew Research), και το γεγονός ότι οι περισσότερες ιστοσελίδες είναι δωρεάν δεν βλάπτει ούτε. Έχω ένα κουπόνια και προσφορές ιστοσελίδα στην Ινδία, Έχει 3 χρόνια, αλλά δεν ήμουν σε θέση να πάρει την επιθυμητή επισκεψιμότητα, μπορεί ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας να είναι επίσης ένας λόγος σε αυτό. Οι πιο συνηθισμένοι τύποι ιστότοπων είναι τα blogs, οι ιστότοποι ηλεκτρονικού εμπορίου, τα online χαρτοφυλάκια και οι εταιρικοί ιστότοποι, αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα.

Γνωρίζοντας τις διαφορές μεταξύ κάθε τύπου ιστοσελίδας μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε ποια από αυτές χρειάζεστε για την επιχείρηση ή το έργο σας. Οι επιχειρηματικοί ιστότοποι είναι στην πραγματικότητα μια ευρεία κατηγορία που περιλαμβάνει καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου, εμπορικά ιστολόγια και άλλους τύπους ιστοσελίδων επιχειρηματικού κινήτρου. Έτσι, ορισμένοι ιστότοποι μπορούν να ονομαστούν τόσο επιχειρηματικός ιστότοπος όσο και ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου ή ιστότοπος επιχειρήσεων και ιστολογίου. Με τόσες πολλές διαφορετικές ιστοσελίδες εκεί έξω, είναι λογικό να τα ταξινομήσετε όλα σε πολλούς διαφορετικούς «τύπους».

Στην πραγματικότητα, όταν μιλάμε για τύπους ιστοτόπων, θα μπορούσατε να γράψετε μια λίστα που συνεχίζεται για πάντα - αλλά το περιορίσαμε στα 11 πιο συνηθισμένα. Οι 9 καλύτερες πλατφόρμες Blogging — Ποιο είναι το καλύτερο blogger; Πώς να ξεκινήσετε ένα WordPress Blog — WordPress ξέρει καλύτερα, αλλά πώς λειτουργεί; Μια επιχειρηματική ιστοσελίδα είναι κάθε είδους ιστοσελίδα που αντιπροσωπεύει την επιχείρησή σας. Ακόμη και οι μικρές τοπικές επιχειρήσεις χρειάζονται μια απλή διαδικτυακή παρουσία (βλέπε «Φυλλάδιο» παρακάτω) για να ληφθούν σοβαρά υπόψη στο σημερινό ψηφιακά σκεπτόμενο κόσμο. Ένας ιστότοπος είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να δείξετε τι είναι η επιχείρησή σας και να βρείτε αυτούς τους πολύ σημαντικούς νέους πελάτες.

Ο ιστότοπός σας θα πρέπει να έχει μια σελίδα σχετικά με τις πληροφορίες, καθώς και λεπτομέρειες για το πώς μπορούν να σας βρουν οι χρήστες. Μετά από αυτό, ο ουρανός είναι το όριο. Ελέγξτε την ενότητα «Ηλεκτρονικό εμπόριο» παρακάτω για επιχειρήσεις που σκοπεύουν να πουλήσουν απευθείας μέσω της ιστοσελίδας τους. Πώς να οικοδομήσουμε μια επιχειρηματική ιστοσελίδα - 8 εύκολα βήματα για την επιτυχία στο διαδίκτυο.

Κατά την κατηγοριοποίηση ιστοσελίδων κατά λειτουργικότητα, ένας ιστότοπος «φυλλαδίου» είναι ο απλούστερος τύπος. Οι ιστοσελίδες φυλλαδίων συνήθως έχουν μόνο λίγες σελίδες και χρησιμοποιούνται από μικρές επιχειρήσεις που χρειάζονται μια απλή διαδικτυακή παρουσία. Λειτουργούν αποτελεσματικά ως ηλεκτρονικό φυλλάδιο, δίνοντας μια επισκόπηση του τι είναι η επιχείρηση και πώς μπορείτε να έρθετε σε επαφή. Το περιεχόμενο σε αυτές τις ιστοσελίδες είναι γενικά αρκετά «στατικό» - αυτό σημαίνει ότι σπάνια ενημερώνεται.

Το Crowdfunding είναι ο σύγχρονος τρόπος χρηματοδότησης της ιδέας σας. Από το μεγαλειώδες μέχρι το γελοίο, το crowdfunding ήταν το μυστικό για να φέρει τα πάντα, από τους κύβους με τα fidget μέχρι το σαπούνι κρέατος στην αγορά. Οι ιστότοποι Crowdfunding λειτουργούν παίρνοντας «υποσχέσεις» διαφορετικών ποσών από πολλούς ανθρώπους, προκειμένου να πετύχουν το ποσό-στόχο που απαιτείται για την παραγωγή του προϊόντος. Δημοφιλείς ιστοσελίδες crowdfunding περιλαμβάνουν Kickstarter και Crowdcube.

Ένας ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου είναι κάθε ιστότοπος που πωλεί απευθείας ένα προϊόν ή μια υπηρεσία. Δεν πρέπει να συγχέεται με έναν ιστότοπο επιχείρησης, με έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου μπορείτε να προσθέσετε προϊόντα ή υπηρεσίες στο καλάθι σας και να πληρώσετε για αυτά μέσω του ιστότοπου. Το ηλεκτρονικό εμπόριο αποτελεί ένα συνεχώς αυξανόμενο τμήμα των πωλήσεων στις ΗΠΑ. Ο όρος «εκπαιδευτικός» καλύπτει ένα ευρύ φάσμα δικτυακών τόπων.

Οι εκπαιδευτικοί ιστότοποι χρησιμοποιούν οποιονδήποτε συνδυασμό παιχνιδιών, άρθρων, βίντεο και εικόνων για να εκπαιδεύσουν το κοινό τους. Αυτά μπορεί να είναι προσανατολισμένα προς διασκεδαστική μάθηση για παιδιά, ή να προσφέρουν μαθήματα σε ενήλικες, όπως Coursera και edX. Δεν χρειάζεται να είστε δημιουργικοί (δείτε 'Portfolio' παρακάτω) ή blogger (δείτε 'Blog' παραπάνω) για να επωφεληθείτε από τη δική σας ιστοσελίδα - και δεν χρειάζεται καν να ξοδέψετε χρήματα κάνοντας ένα. Σας έχουμε πάει σε μια ξενάγηση 11 από τους πιο δημοφιλείς τύπους ιστοσελίδων γύρω από σήμερα.

Οι κατασκευαστές ιστοσελίδων είναι διαδικτυακές πλατφόρμες που επιτρέπουν στους χρήστες να δημιουργήσουν τη δική τους ιστοσελίδα με βάση μια επιλογή προτύπων. Δεν χρειάζεται να ξέρετε πώς να κωδικοποιείτε για να χρησιμοποιήσετε έναν οικοδόμο ιστοτόπων - είναι γενικά πολύ εύκολο στη χρήση και θα πληρώσετε ένα μηνιαίο τέλος για να τους κρατήσετε. Είναι ιδανικά για επιχειρηματικούς ιστότοπους, ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου, ιστολόγια και χαρτοφυλάκια. Πιο σύνθετοι ιστότοποι - πύλες σκέψης και τοποθεσίες μέσων ενημέρωσης - πιθανότατα θα χρειαστεί να κατασκευαστούν με ένα σύστημα CMS.

Ένα CMS είναι απαραίτητο για ιστότοπους μεγάλης κλίμακας που παράγουν τακτικά πολύ περιεχόμενο, όπως δικτυακοί τόποι πύλης, ιστότοποι μέσων ενημέρωσης και εκτεταμένα ιστολόγια. Μικρότερα, πιο προσωπικά blogs είναι εύκολο να δημιουργηθεί με τους κατασκευαστές ιστοτόπων. Οι κατασκευαστές ιστότοπων είναι επίσης ιδανικοί για χαρτοφυλάκια, φυλλάδια, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και τοποθεσίες τοπικών επιχειρήσεων. Αν δημοσιεύετε μια διαχειρίσιμη ποσότητα περιεχομένου, τότε οι κατασκευαστές ιστότοπων είναι ένας εύκολος τρόπος για να εμφανίσετε αυτό το περιεχόμενο όμορφα.

Το Shopify είναι ο καλύτερος οικοδόμος ιστοσελίδων ηλεκτρονικού εμπορίου στην αγορά, συνδυάζοντας εκπληκτικά εργαλεία πωλήσεων με μια εύχρηστη λειτουργικότητα. Ωστόσο, το ηλεκτρονικό εμπόριο Wix είναι μια λαμπρή επιλογή αν θέλετε να δημιουργήσετε έναν εκπληκτικό ιστότοπο και να πουλήσετε μερικά προϊόντα. Άρχισα να γράφω για τον υπέροχο κόσμο του διαδικτύου πάνω από τρία χρόνια πριν, και δεν έχω κοιτάξει πίσω από τότε. Με απλά λόγια, δεν υπήρξε ποτέ πιο συναρπαστική στιγμή για να συνδεθείτε.

Έχοντας δοκιμάσει όλους τους καλύτερους κατασκευαστές ιστοσελίδων και πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου στην αγορά, εγώ και οι άλλοι συγγραφείς στο Website Builder Expert βρίσκονται σε εξαιρετική θέση να σας βοηθήσουν να κάνετε ακριβώς αυτό. Γιατί να περιμένουμε να ξεκινήσουμε; Κόψτε τις ώρες της έρευνας με αυτό το 3 λεπτό κουίζ. Τώρα θα μάθουμε για τους τύπους ιστοτόπων που δίνονται παρακάτω. Αυτός είναι ένας οδηγός για τους τύπους των δικτυακών τόπων.

Εδώ συζητάμε την εισαγωγή ιστοσελίδων που θα βοηθήσουν τις κοινές σας γνώσεις και θα εξηγήσουν διαφορετικούς τύπους ιστοτόπων. Μπορείτε επίσης να ρίξετε μια ματιά στα ακόλουθα άρθρα για να μάθετε περισσότερα —. Σε αντίθεση με τους ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου που παράγουν άμεσα έσοδα, οι επιχειρηματικοί ιστότοποι λειτουργούν περισσότερο ως ενημερωτικός ιστότοπος, επικεντρωμένος στη συμβολή στη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη της επιχείρησης από το να κάνουν γρήγορα δολάρια από ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Κατά την εκπροσώπηση της εταιρείας σας σε απευθείας σύνδεση, μια επιχειρηματική ιστοσελίδα πρέπει να αντικατοπτρίζει το εμπορικό σήμα σας.

Η προσθήκη του λογότυπου της μάρκας σας μαζί με μια αντίστοιχη παλέτα χρωμάτων για το σχεδιασμό ιστοσελίδων είναι μια καλή αρχή. Κατασκευάστε, μάρκα και αναπτύξτε την επιχείρησή σας με ιστοσελίδες Zyro όπως το Amazon και το eBay είναι πρωταρχικά παραδείγματα ιστοσελίδων ηλεκτρονικού εμπορίου, αλλά το ηλεκτρονικό σας κατάστημα θα μπορούσε να είναι πολύ λιγότερο εταιρικός ιστότοπος. Έχοντας παρόμοια επιχειρηματικά μοντέλα με τα καταστήματα τούβλο-και-κονιάματος, αυτός ο τύπος ιστοσελίδας επιτρέπει στους ανθρώπους να διεξάγουν ολόκληρη τη διαδικασία αγοράς σε απευθείας σύνδεση. Με τους ερευνητές να προβλέπουν αύξηση των παγκόσμιων πωλήσεων ηλεκτρονικού εμπορίου φέτος, το ηλεκτρονικό εμπόριο παραμένει ένας πολλά υποσχόμενος τρόπος για την ίδρυση επιτυχημένων μικρών επιχειρήσεων.

Για καλύτερη απόδοση, οι ιστότοποι ηλεκτρονικού εμπορίου πρέπει να διαθέτουν χαρακτηριστικά ικανά να υποστηρίζουν ηλεκτρονικές συναλλαγές, ώστε να μπορείτε να πουλάτε προϊόντα εύκολα. Αυτός ο τύπος ιστότοπου είναι εξαιρετικός για επιχειρηματίες που θέλουν να επεκτείνουν την αγορά τους ή να μειώσουν το κόστος παραγωγής και λειτουργίας. Οι κορυφαίες πλατφόρμες οικοδόμησης ιστοσελίδων ηλεκτρονικού εμπορίου καθιστούν εύκολη την προώθηση και ενσωμάτωση του ιστοτόπου σας ηλεκτρονικού εμπορίου στις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. Από την πώληση φυσικών αγαθών και ψηφιακών προϊόντων μέχρι την προώθηση ηλεκτρονικών υπηρεσιών, ένας ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου μπορεί να μεταφέρει την επιχείρησή σας σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Τα προσωπικά ιστολόγια είναι μέρη για την κοινή χρήση ενημερώσεων ζωής, μεμονωμένων απόψεων και ειδήσεων στο διαδίκτυο. Τα βασικά χαρακτηριστικά μιας δικτυακής πύλης εξαρτώνται από τον οργανισμό που την διαχειρίζεται. Για εταιρείες και οργανισμούς, μια δικτυακή πύλη χρησιμοποιείται για εσωτερικούς σκοπούς και είναι χρήσιμη για τη διανομή πληροφοριών σχετικά με την εργασία μεταξύ των εργαζομένων με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Εν τω μεταξύ, πανεπιστήμια όπως το Χάρβαρντ και το Στάνφορντ χρησιμοποιούν διαδικτυακές πύλες για να διευκολύνουν την επικοινωνία μεταξύ φοιτητών και διδακτικού προσωπικού και να παρέχουν εύκολη πρόσβαση σε ακαδημαϊκές πληροφορίες και εκπαιδευτικό υλικό.

Όπως και οι επιχειρήσεις, αυτοί οι οργανισμοί επωφελούνται από την ύπαρξη μιας μη κερδοσκοπικής ιστοσελίδας και μιας παρουσίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ποιες είναι οι ιστοσελίδες μεταξύ των ιστοσελίδων ηλεκτρονικού εμπορίου και επιχειρήσεων; Οι ιστοσελίδες φυλλαδίων είναι ουσιαστικά μια ηλεκτρονική έκδοση ενός επαγγελματικού φυλλαδίου ή ενός φυλλαδίου. Ένας ιστότοπος φυλλαδίου προσφέρει στον επισκέπτη μια καλή επισκόπηση της επιχείρησης, των υπηρεσιών της και των στοιχείων επικοινωνίας. Εάν διευθύνετε μια επιχείρηση, χρειάζεστε έναν ιστότοπο.

Αν θέλετε δημόσια προβολή, χρειάζεστε έναν ιστότοπο. Αν θέλετε να κάνετε σχεδόν τίποτα στον 21ο αιώνα, πρώτα χρειάζεστε έναν ιστότοπο. Συγκλονιστικά, το 60% των μικρών επιχειρήσεων λειτουργούν χωρίς ειδική ιστοσελίδα, παρά το γεγονός ότι είναι το πρώτο λιμάνι κλήσης για τους περισσότερους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για μια εταιρεία. Η απόκτηση ενός ιστότοπου σας δίνει πλεονέκτημα 60% έναντι των ανταγωνιστών σας.

Η Martina είναι ειδικός στη συγγραφή σχετικά με την οικοδόμηση ιστοσελίδων και το ηλεκτρονικό εμπόριο, αλλά το πραγματικό της πάθος είναι να βοηθήσει τους άλλους να αναπτύξουν τη μικρή τους επιχείρηση online. Από στερεά branding σε δυνατές στρατηγικές μάρκετινγκ, μπορείτε να υπολογίζετε σε αυτήν για τα καλύτερα κόλπα ανάπτυξης. Στον ελεύθερο χρόνο της, η Μαρτίνα δεν αγαπά τίποτα περισσότερο από μια μπάλα παγωτό και ένα ιδρωμένο παιχνίδι τένις. Συνδεθείτε στο διαδίκτυο σε λιγότερο από 1 ώρα, είναι εύκολο με το Zyro.

Ο Zyro είναι ένας ισχυρός οικοδόμος ιστοσελίδων που καθιστά εύκολο για οποιονδήποτε να δημιουργήσει έναν επαγγελματικό ιστότοπο ή ηλεκτρονικό κατάστημα. Αποκτήστε τον ιστότοπό σας online σε λιγότερο από 1 ώρα και χρησιμοποιήστε εργαλεία AI για τη μάρκα και την ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Οι ιστοσελίδες εκδηλώσεων είναι σημαντικοί για γάμους, πάρτι, συνέδρια, συνέδρια και κάθε άλλη μεγάλη εκδήλωση με εισιτήριο. Μερικές από τις κορυφαίες ιστοσελίδες εκδηλώσεων περιλαμβάνουν ιστοσελίδες όπως TicketMaster και Eventbrite.

Ενώ τα δύο είναι παρόμοια, μια βασική διαφορά είναι ότι το Eventbrite επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν, να δημοσιεύουν και να πωλούν εισιτήρια για τις δικές τους εκδηλώσεις. Για προσωπικές εκδηλώσεις όπως γάμους και πάρτι γενεθλίων προορισμού, μια ιστοσελίδα είναι ιδανική για τη φιλοξενία των κρίσιμων πληροφοριών σχετικά με την τοποθεσία, τα ταξίδια και τη διαμονή. Αυτές οι ιστοσελίδες εκδηλώσεων κρατούν επίσης το πρόγραμμα ως σημείο αναφοράς για τους επισκέπτες, ώστε όλοι να εμφανίζονται στην ώρα τους. Οι εκπαιδευτικές ιστοσελίδες είναι οι καλύτερες για οργανισμούς που επιδιώκουν να προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία μαθημάτων που οι μαθητές μπορούν να παρακολουθήσουν online επίσης.

Οι τύποι ιστοτόπων που είναι οι καλύτεροι για τις επιχειρήσεις είναι εκείνοι που μπορούν να ενημερώσουν τους πελάτες σχετικά με τις υπηρεσίες σας και να δώσουν στους χρήστες επιλογές για online κράτηση. Αυτός είναι ο τύπος ιστότοπου που θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για να εμφανίσετε και να πωλήσετε τα προϊόντα σας. Αλλά αν εξακολουθείτε να δυσκολεύεστε να αποφασίσετε ποιος τύπος ιστότοπου είναι κατάλληλος για εσάς, τότε σχολιάστε παρακάτω. Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας εμπίπτει στον σωστό τύπο για την Google (εκπαιδευτικός, υπηρεσία ή κάτι άλλο), ώστε το κοινό-στόχος σας να μπορεί να βρει τον ιστότοπό σας.

Αυτοί οι τύποι ιστοτόπων επικεντρώνονται στην πώληση ψηφιακών πληροφοριών με τη μορφή tutorials, webinars, eBooks και βίντεο. Οποιοσδήποτε τύπος ιστότοπου κατασκευάζετε, βεβαιωθείτε ότι τηρείτε τα βασικά στοιχεία σχεδιασμού ιστοσελίδων καθώς και τις πιο προηγμένες αρχές σχεδιασμού ιστοσελίδων. Είμαι σχεδιάστρια μόδας, ράβω, οπότε θέλω να φτιάξω μια ιστοσελίδα αλλά δεν ξέρω τι είδους ιστοσελίδα θα είναι. Δεδομένου ότι αυτό είναι ένα πολύ απλό είδος ιστοσελίδας, θα πρέπει να πάρετε μαζί μια χαρά με έναν οικοδόμο ιστοσελίδων DIY.

Ένας επιχειρηματικός ιστότοπος είναι ένας από τους δημοφιλείς τύπους ιστοτόπων που δημιουργούν οι επιχειρηματικές οργανώσεις για να εκπροσωπήσουν το εμπορικό σήμα τους στο διαδίκτυο. Αυτός ο τύπος σχεδιασμού χρησιμοποιείται συνήθως για ιστολόγια και ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου ή για οποιαδήποτε ιστοσελίδα που ενημερώνεται τακτικά. .