ποιοι είναι οι 3 τύποι σχεδιασμού ιστοσελίδων;

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδων είναι τριών ειδών, για να είναι συγκεκριμένος στατικός, δυναμικός ή CMS και eCommerce. Η επιλογή του είδους του σχεδιασμού της ιστοσελίδας εξαρτάται από το είδος της επιχείρησης και την αναγκαιότητα των επιχειρηματιών. Κάθε μία από αυτές τις τοποθεσίες και να σχεδιαστεί και να αναπτυχθεί σε διάφορες πλατφόρμες. Με το 94% των πρώτων εντυπώσεων να βασίζεται στο web design, πρέπει να δημιουργήσετε έναν όμορφα δημιουργημένο ιστότοπο για την επιχείρησή σας.

Αλλά όταν ξεκινήσετε με το σχεδιασμό ιστοσελίδων, ίσως να μην ξέρετε ποια προσέγγιση πρέπει να ακολουθήσετε με τον ιστότοπό σας. Ποιοι τύποι σχεδιασμού ιστοσελίδων είναι καλύτεροι για την επιχείρησή σας; Ένας από τους πιο βασικούς τύπους σχεδιασμού ιστοσελίδων είναι η στατική διάταξη σελίδας. Με αυτή τη διάταξη, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ιστοσελίδα με προκαθορισμένες διαστάσεις σελίδας έχει ένα μόνιμο πλάτος. Οι στατικές διατάξεις παραμένουν σε αυτές τις διαστάσεις, ανεξάρτητα από το πρόγραμμα περιήγησης ή τον τύπο της συσκευής.

Στη συνέχεια σε αυτή τη λίστα των τύπων σχεδιασμού ιστοσελίδων είναι υγρά σχεδιαγράμματα σχεδιασμού. Αυτή η διάταξη, επίσης γνωστή ως ρευστού σχεδιασμού, χρησιμοποιεί ευέλικτες μονάδες και όχι τις σταθερές μονάδες στατικές διατάξεις χρησιμοποιούν. Δεδομένου ότι οι μονάδες είναι ευέλικτες, η σελίδα θα γεμίσει πάντα το πλάτος με την οθόνη της συσκευής, ανεξάρτητα από τη συσκευή που είναι. Μια μορφή σχεδιασμού ιστοσελίδων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τον ιστότοπό σας είναι η προσαρμοστική διάταξη ιστότοπου.

Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί ερωτήματα CSS για να προσαρμόσει το μέγεθος του ιστότοπου ώστε να ανιχνεύσει το μέγεθος του προγράμματος περιήγησης. Οι προσαρμοστικοί ιστότοποι μεταβάλλουν αυτόματα τη διάταξη της ιστοσελίδας για να παρέχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη για τους επισκέπτες. Όταν εξετάζετε μια λίστα με τους τύπους σχεδιασμού ιστοσελίδων, θα δείτε ότι η δυναμική διάταξη ιστότοπου είναι μια επιλογή. Οι δυναμικές διατάξεις ιστότοπων είναι εξαιρετικές για άτομα που δεν έχουν εκτεταμένη γνώση HTML.

Αυτοί οι ιστότοποι μπορούν να παρέχουν διαφορετικό περιεχόμενο στους επισκέπτες του ιστότοπου, ακόμη και αν δύο ξεχωριστά άτομα κοιτάζουν την ίδια σελίδα. Επόμενη στη λίστα των τύπων των διατάξεων ιστοσελίδα μας είναι ανταποκρίνεται διάταξη σχεδιασμού. Αυτή η μορφή διάταξης είναι ο πιο δημοφιλής τύπος, καθώς επιτρέπει στον ιστότοπό σας να φιλοξενεί όλες τις συσκευές και να γεμίζει τέλεια το μέγεθος του προγράμματος περιήγησης. Ο Responsive σχεδιασμός είναι κατασκευασμένος με προσέγγιση που βασίζεται σε κινητές συσκευές.

Με τόσους πολλούς τύπους σχεδιασμού ιστοσελίδων που είναι διαθέσιμοι, είναι δύσκολο να γνωρίζετε ποιος τύπος είναι καλύτερος για την επιχείρησή σας. Εάν αισθάνεστε συγκλονισμένοι με την οικοδόμηση του καλύτερου ιστότοπου, το WebFX μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα όμορφο σχεδιασμό ιστοσελίδων για την επιχείρησή σας. Έχουμε σχεδιάσει πάνω από 1.128 ιστοσελίδες και έχουμε κερδίσει δεκάδες βραβεία για το σχεδιασμό της ιστοσελίδας μας. Χρησιμοποιήστε το δωρεάν εργαλείο μας για να υπολογίσετε το σκορ σας σε λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα.

Το γεγονός του θέματος είναι ότι κάθε επιχείρηση του 21ου αιώνα θα πρέπει να έχει μια ιστοσελίδα. Γίνεται μια δημοφιλής πρακτική ότι το πρώτο βήμα που κάνει ένα άτομο για να μάθει για μια επιχείρηση είναι να ελέγξει τον ιστότοπό του. Για επιχειρήσεις που προσφέρουν νέες ή μοναδικές υπηρεσίες, μια επιχειρηματική ιστοσελίδα παρέχει την ευκαιρία να εξηγήσουν τι κάνουν. Για τις παραδοσιακές επιχειρήσεις, είναι μια ευκαιρία να διευκολύνει τον φόβο των ανθρώπων και να επαληθεύσει ότι η εταιρεία είναι νόμιμη.

Τα ιστολόγια και οι ειδησεογραφικές ιστοσελίδες αντικαθιστούν γρήγορα έντυπα μέσα όπως εφημερίδες και περιοδικά. Οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν να παίρνουν τα νέα τους στο διαδίκτυο (86% των Αμερικανών ενηλίκων, σύμφωνα με την Pew Research), και το γεγονός ότι οι περισσότερες ιστοσελίδες είναι δωρεάν δεν βλάπτει ούτε. Έχω ένα κουπόνια και προσφορές ιστοσελίδα στην Ινδία, Έχει 3 χρόνια, αλλά δεν ήμουν σε θέση να πάρει την επιθυμητή επισκεψιμότητα, μπορεί ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας να είναι επίσης ένας λόγος σε αυτό. Μια σταθερή διάταξη σχεδίασης ιστότοπου έχει ένα κάλυμμα που είναι σταθερό πλάτος και τα εξαρτήματα μέσα σε αυτήν έχουν κάθε ποσοστό πλάτους ή σταθερού πλάτους.

Όταν το πρόγραμμα περιήγησης σε μια οθόνη έχει διογκωθεί ή μειωθεί, εικόνες και κείμενο μπορεί οπτικά να μην εμφανίζονται μαζί στην οθόνη. Οι περισσότεροι χρήστες της ιστοσελίδας υποτίθεται ότι περιηγούνται σε ανάλυση 1024í768 ή υψηλότερη σε σταθερή διάταξη σχεδίασης. Είμαι σχεδιάστρια μόδας, ράβω, οπότε θέλω να φτιάξω μια ιστοσελίδα αλλά δεν ξέρω τι είδους ιστοσελίδα θα είναι. Αυτός είναι ο τύπος ιστότοπου που θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για να εμφανίσετε και να πωλήσετε τα προϊόντα σας.

Για έναν επιχειρηματικό ιστότοπο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιονδήποτε από τους τύπους σχεδιασμού ιστοσελίδων που αναφέρονται παραπάνω, θα θέλετε να επιλέξετε αυτούς που σας βοηθούν να προσφέρετε την καλύτερη εμπειρία για το κοινό σας. Εκτός από τη μείωση της λίστας τύπων διατάξεων ιστότοπων στην καλύτερη, πρέπει επίσης να καθορίσετε τι είδους ιστοσελίδα πρέπει να δημιουργήσετε για την επιχείρησή σας. Οποιοσδήποτε τύπος ιστότοπου κατασκευάζετε, βεβαιωθείτε ότι τηρείτε τα βασικά στοιχεία σχεδιασμού ιστοσελίδων καθώς και τις πιο προηγμένες αρχές σχεδιασμού ιστοσελίδων. .