ποιο μάθημα σχεδιασμού ιστοσελίδων είναι καλύτερο;

Το μάθημα Ultimate Web design περιλαμβάνει +100 βίντεο. Ξεκινά με αυτό που πρέπει να ξέρετε αν έχετε έναν νέο σχεδιαστή ιστού και δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ το Webflow και η εργασία του βασίζεται σε πιο προηγμένες σχεδιαστικές έννοιες. Ο Jan Losert, ένας ταλαντούχος Τσέχος σχεδιαστής, έχει συγκεντρώσει ένα ολοκληρωμένο online μάθημα σχεδιασμού ιστοσελίδων με τη δημιουργία ενός καθαρού %26 Απλή ιστοσελίδα με το Webflow. Αν θέλετε να μάθετε για την ανάπτυξη ιστού, δεν θα πρέπει να ξεκινήσετε με κάτι που είναι πολύ περίπλοκο.

Η δημιουργία ενός Clean %26 Simple Website του Jan με το Webflow, δίνει ένα απλό project, με άφθονη λειτουργικότητα, καθιστώντας το ένα εξαιρετικό σημείο εκκίνησης. Σημειώστε, ωστόσο, ότι ενώ το Treehouse και το LinkedIn Learning επιμελούνται προσεκτικά τα μαθήματά τους, το Udemy είναι βασικά μια αγορά όπου ο καθένας μπορεί να δημοσιεύσει ένα μάθημα και να δοκιμάσει την τύχη του στο να κερδίσει κάποια μετρητά. Αυτό σημαίνει ότι οι εργοδότες είναι απίθανο να σας δουν να ολοκληρώνετε ένα μάθημα για το Udemy ως «κατάλληλο» προσόν. Στη συνέχεια, το μάθημα στρέφεται περισσότερο προς το σχεδιασμό ιστοσελίδων, συζητώντας τα βασικά στοιχεία, τι συνεπάγονται οι εργασίες σχεδιασμού και μια επισκόπηση των εργαλείων που μπορείτε να περιμένετε να χρησιμοποιήσετε.

Δεδομένου ότι το CSS είναι πιθανό να είναι ένα από τα κύρια εργαλεία που θα χρησιμοποιήσετε στο ταξίδι σας στο σχεδιασμό ιστοσελίδων, αξίζει σίγουρα να μάθετε τα βασικά. Αυτό το μάθημα θα σας διδάξει τις θεμελιώδεις ψυχολογικές αρχές του καλού σχεδιασμού της σελίδας προορισμού και θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε το ταξίδι του αγοραστή ώστε να μπορείτε να σχεδιάσετε σελίδες προορισμού που μετατρέπονται καλύτερα. Το πρόγραμμα User Design και Research από το Future Learn και το Πανεπιστήμιο του Michigan είναι ιδανικό για επίδοξους σχεδιαστές ιστοσελίδων που θέλουν να μάθουν περισσότερα σχετικά με το σχεδιασμό UX. Αντίθετα, οι σχεδιαστές ιστοσελίδων κρίνονται συνήθως από τον κατάλογό τους για πρόσφατες εργασίες που παρουσιάζονται μέσω του ιστοτόπου του χαρτοφυλακίου τους.

Το Udacity frontend web development nanodegree θα σας διδάξει τις βασικές αρχές της HTML, CSS, και responsive web design, συν πολλά άλλα. Θα μάθετε τα βασικά της HTML, πώς λειτουργούν οι τάξεις και οι υποκατηγορίες CSS, πώς να κατασκευάσετε ένα σχέδιο σελίδας με στοιχεία όπως δοχεία, divs, flexboxes και πλέγματα, μαζί με πολλά άλλα. Αφού τελειώσετε με αυτό το τμήμα του μαθήματος, μπορείτε να φύγετε με μια Πιστοποίηση Responsive Web Design και να αποφασίσετε αν θέλετε να παραμείνετε και να μάθετε για τις γλώσσες προγραμματισμού. Το μάθημα Ultimate Web Designer %26 Web Developer της Udemy απευθύνεται σε άτομα με ελάχιστη έως καθόλου εμπειρία στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη ιστοσελίδων.

Για να εμπνευστείτε από πραγματικά portfolio sites που χρησιμοποιούν πρωτοποριακά στοιχεία σχεδιασμού και ανάπτυξης frontend, μπορείτε να εξετάσετε προηγούμενα βραβευμένα έργα στο Awwwards. Εάν δεν είστε πρόθυμοι να βγάλετε μια συνδρομή, τότε το Udemy μπορεί να είναι ένα καλύτερο στοίχημα για την online εκπαίδευση σχεδιασμού ιστοσελίδων, καθώς πληρώνετε μόνο ανά μάθημα. Μια άλλη μεγάλη πτυχή αυτής της σειράς web είναι ότι ξεκινά η διαδικασία σχεδιασμού με την δωρεάν για να κατεβάσετε την εφαρμογή Adobe XD. Το FreeCoDecamp προσφέρει ένα μαμούθ μάθημα για το σχεδιασμό ιστοσελίδων με πάνω από 300 ώρες μάθησης διαθέσιμες δωρεάν.

Αν έχετε ήδη μάθει τα βασικά της HTML και είστε έτοιμοι να πάρετε τις γνώσεις σας σχετικά με το σχεδιασμό και την ανάπτυξη ιστοσελίδων στο επόμενο επίπεδο, η Codecademy σας καλύπτει. Αν προσπαθείτε να μάθετε περισσότερα frontend ανάπτυξη και πρακτική κωδικοποίηση από τα στοιχεία γραφιστικής, υπάρχουν μια σειρά από διαδραστικά μαθήματα σχεδιασμού ιστοσελίδων online. Ένα μάθημα γραφιστικής, από την άλλη πλευρά, εστιάζει στη χρήση της τυπογραφίας, της φωτογραφίας, της εικονογράφησης και του animation για την επικοινωνία.