ποιες είναι οι βασικές δεξιότητες 5 που πρέπει να έχει κάθε προγραμματιστής ιστού;

Η ενημέρωση με τον κλάδο. Να είστε σε θέση να διαχειριστείτε το χρόνο και να δώσετε προτεραιότητα. Αυτές οι γλώσσες θα αποδειχθούν επίσης χρήσιμες αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε μια καριέρα σε πλήρη ανάπτυξη ιστού στοίβα. Επιδιώκοντας Full Stack Web Developers θα πρέπει επίσης να πάρει τουλάχιστον ένα ζευγάρι των back end γλώσσες όπως Python, Java, Ruby, και PHP.

Οι απαιτήσεις κωδικοποίησης για τους προγραμματιστές Web του back End είναι παρόμοιες. Θα πρέπει να γνωρίζουν και HTML και JavaScript εκτός από μία ή δύο γλώσσες back end, αλλά η CSS δεν είναι απαραίτητη. Έλεγχος έκδοσης είναι η δυνατότητα να παρακολουθείτε και να ελέγχετε τις αλλαγές που γίνονται στον κώδικα κάτι που κάθε προγραμματιστής Web πρέπει να είναι σε θέση να κάνει. Αυτό γίνεται συνήθως μέσω του λογισμικού που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την εργασία.

Ενώ υπάρχουν μερικές επιλογές διαθέσιμες στους προγραμματιστές, το πιο διαδεδομένο σύστημα ελέγχου εκδόσεων είναι μακράν το Git Γνωρίζοντας πώς να χρησιμοποιεί λογισμικό ελέγχου εκδόσεων όπως το Git είναι απαραίτητο για τους Web Developers επειδή όχι μόνο τους επιτρέπει να παρακολουθούν και να ελέγχουν τις αλλαγές στον κώδικα, αλλά και να διορθώνουν λάθη. Αν ένα προγραμματιστής κάνει μερικές μικρές αλλαγές που προκαλούν την ιστοσελίδα να σταματήσει να λειτουργεί, μπορούν απλά να επιστρέψουν στην τελευταία λειτουργική έκδοση του κώδικα και να εργαστούν το δρόμο τους προς τα εμπρός και πάλι αντί να χτενίζουν μέσω κώδικα για να βρουν το λάθος. Για να γίνετε προγραμματιστής Web, πρέπει να είστε πρόθυμοι να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε βιβλιοθήκες και πλαίσια εργασίας. Αν και αυτοί οι δύο όροι χρησιμοποιούνται συχνά εναλλακτικά, δεν είναι το ίδιο πράγμα: ένα framework παρέχει μια καθορισμένη δομή μέσα στην οποία ο προγραμματιστής πρέπει να εργαστεί, ενώ τα επαναχρησιμοποιήσιμα bit κώδικα που περιέχονται σε μια βιβλιοθήκη προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία με τον προγραμματιστή να καθορίζει την αρχιτεκτονική.

Μια άλλη ικανότητα που πρέπει να έχουν οι Web Developers είναι η ικανότητα να επικυρώνουν κώδικα, να επαληθεύουν ότι είναι απαλλαγμένο από σφάλματα και να διορθώνουν τυχόν σφάλματα που μπορεί να βρουν. Οι δοκιμές και ο εντοπισμός σφαλμάτων είναι χρονοβόρες και συχνά περίπλοκες. Στην πραγματικότητα, ένα σημαντικό μέρος των ωρών εργασίας ενός προγραμματιστή αφιερώνεται μόνο στη διαδικασία αποσφαλμάτωσης. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η επαλήθευση κώδικα μπορεί να ολοκληρωθεί από ένα ξεχωριστό άτομο.

Ωστόσο, είναι ακόμα ζωτικής σημασίας για τους προγραμματιστές να γνωρίζουν πώς να ελέγχουν και να εντοπίζουν τον δικό τους κώδικα. Οι εξαιρετικοί προγραμματιστές Web έχουν αυτό κατά νου πριν καν ξεκινήσουν ένα έργο. γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι να εμπλέξετε τον χρήστη δημιουργώντας έναν ιστότοπο που είναι αισθητικά ευχάριστος, διαδραστικός και φιλικός προς το χρήστη. Ενώ υπάρχουν άνθρωποι που εργάζονται αποκλειστικά ως σχεδιαστές εμπειρίας χρήστη (UX), είναι καλή ιδέα για τους Web Developers να κατανοήσουν τι χρειάζεται ο χρήστης, ειδικά αφού ένας προγραμματιστής που έχει σχεδιαστεί με UX μυαλό θα έχει καλύτερες προοπτικές εργασίας από αυτόν που επικεντρώνεται μόνο στην κωδικοποίηση.

Η βιομηχανία τεχνολογίας έχει τη φήμη ότι είναι δυναμική με τις αλλαγές που γίνονται με ταχύ ρυθμό, πράγμα που σημαίνει ότι οι Web Developers πρέπει να είναι προσαρμόσιμοι και ανοιχτοί στην εκμάθηση νέων πραγμάτων. Μην νομίζετε ότι από τη στιγμή που ξέρετε πώς να χρησιμοποιήσετε μερικές από τις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες βιβλιοθήκες και πλαίσια εργασίας δεν θα χρειαστεί ποτέ να μάθετε κάποια άλλη ξανά. Αντίθετα, οι τάσεις και η τεχνολογία αλλάζουν συνεχώς. Αυτό που είναι δημοφιλές φέτος θα μπορούσε εύκολα να αντικατασταθεί από κάτι ακόμα καλύτερο του χρόνου.

Προκειμένου να συμβαδίζουν με τις αναδυόμενες τεχνολογίες, οι Web Developers πρέπει να απολαμβάνουν τη μάθηση ή τουλάχιστον να είναι πρόθυμοι να συμβαδίσουν με τις συνεχείς αλλαγές στον κλάδο της τεχνολογίας. Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει προγραμματιστής ιστού θα πρέπει να είναι προσεκτικός στη λεπτομέρεια και όχι απλώς να στοχεύει στην ευρύτερη εικόνα. Η λεπτομέρεια είναι το παν όταν πρόκειται για κωδικοποίηση. ένας ολόκληρος ιστότοπος αποτελείται από πολλές μεμονωμένες γραμμές κώδικα.

Αν αποτύχετε να δώσετε προσοχή σε όλες τις μικρές λεπτομέρειες στην πορεία, θα καταλήξετε να ξοδεύετε ένα υπερβολικό χρονικό διάστημα προσπαθώντας να εντοπίσετε και μετά να διορθώσετε τα πολλά λάθη σας. Είναι καλύτερα να επικεντρωθείτε στις λεπτομέρειες κατά τη διάρκεια της κωδικοποίησης και να το κάνετε σωστά την πρώτη φορά. Το Noble Desktop είναι σήμερα το κύριο κέντρο μάθησης και εξέλιξης της σταδιοδρομίας. Από το 1990, τα μαθήματα και τα προγράμματα πιστοποιητικών που βασίζονται σε έργα έχουν δώσει στους επαγγελματίες τα εργαλεία για να ακολουθήσουν δημιουργική σταδιοδρομία στο σχεδιασμό, τον προγραμματισμό και όχι μόνο.

Το Classes Near Me είναι ένα εργαλείο εύρεσης και σύγκρισης τάξεων που δημιουργήθηκε από την Noble. Βρείτε και συγκρίνετε χιλιάδες μαθήματα σχεδιασμού, κωδικοποίησης, επιχειρήσεων, δεδομένων, μάρκετινγκ και πολλά άλλα. Από Hammad Hassan5 μέρες πριν σε 01 Από Gia Santos3 ημέρες πριν σε Φουτουρισμός. Η διαδικασία δημιουργίας ενός ιστότοπου δεν εμπίπτει μόνο σε έναν μοναδικό προγραμματιστή, περιλαμβάνει μια ποικιλία ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων πελατών, σχεδιαστών, συγγραφέων, ειδικών SEO και πελατών.

Η κατανόηση των τεχνολογιών και των πλαισίων, των σχεδιαστικών δεξιοτήτων και των αναλυτικών γνώσεων είναι όλα σημαντικά ταλέντα προγραμματιστών ιστού. Όποιος σκέφτεται να κάνει καριέρα στην ανάπτυξη ιστού θα πρέπει επίσης να διαθέτει μερικές ζωτικές μη τεχνικές δεξιότητες, οι οποίες μερικές φορές αναφέρονται ως «soft skills». Κατανόηση HTML, σχεδιαστικές δεξιότητες και αναλυτικές γνώσεις είναι όλα σημαντικές δεξιότητες Front-end Web Developer. Ως αποτέλεσμα, για να γίνει ένας επιτυχημένος προγραμματιστής ιστού απαιτεί τη δυνατότητα δοκιμής και εντοπισμού σφαλμάτων κώδικα σε συχνή βάση.

Οι web developers δημιουργούν τη διάταξη μιας ιστοσελίδας, όπως μια οπτικά ελκυστική αρχική σελίδα και ένα φιλικό προς το χρήστη σχεδιασμό (frontend που βλέπει ο χρήστης), και μπορούν επίσης να παράγουν περιεχόμενο για αυτό. Για να σας βοηθήσουμε να κάνετε μια τεκμηριωμένη αξιολόγηση, εδώ είναι οι 10 πιο ζωτικές δεξιότητες που απαιτούνται για να γίνετε Web Developer, χωρισμένες σε τεχνικές δεξιότητες και μη τεχνικές δεξιότητες. Ο ιδανικός Web Developer θα είναι κάποιος που είναι επίμονος και συνεχίζει να εργάζεται ανεξάρτητα από τις προκλήσεις που μπορεί να προκύψουν. Γνωρίζουν ότι αν αντιμετωπίσουν κάθε πρόβλημα ξεχωριστά χωρίς να τα παρατήσουν, θα βρουν τελικά την κατάλληλη λύση.

Άριστες δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων με εξαιρετικές ικανότητες συλλογισμού αποτελούν προϋπόθεση για όλους τους προγραμματιστές ιστού, ανεξάρτητα από τον τίτλο εργασίας ή την περιγραφή της θέσης εργασίας. Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία ανάπτυξης ιστού, πρέπει να γίνει ζωντανή, έτσι ώστε χρήστες από όλο τον κόσμο να έχουν πρόσβαση σε αυτό και να δημιουργούν επισκεψιμότητα. Η ανάπτυξη ιστοσελίδων, με μια ευρεία έννοια, αναφέρεται σε όλες τις ενέργειες, ενημερώσεις και λειτουργίες που απαιτούνται για τη δημιουργία, τη συντήρηση και τη διαχείριση μιας ιστοσελίδας, προκειμένου να διασφαλιστεί η βέλτιστη λειτουργικότητα, η εμπειρία του χρήστη και η ταχύτητά του. Στην Ινδία, ο μισθός ενός προγραμματιστή ιστού για ένα φρέσκο είναι περίπου ένα ελάχιστο των ₹125,000 ετησίως, ενώ αυτός του μισθού ενός έμπειρου προγραμματιστή είναι περίπου ₹890.000 pa.

Από την αντιμετώπιση των προβλημάτων σύνταξης και των κενών της ροής εργασιών μέχρι το σπάσιμο μιας εντελώς νέας τεχνικής για την εγκατάσταση μιας μοναδικής λειτουργικότητας ιστότοπου, η υπέρβαση των προκλήσεων απαιτεί αυτές τις δεξιότητες. .