ποιες είναι οι τρεις σημαντικές ιδιότητες που χρειάζονται οι προγραμματιστές ιστού;

Σε μια πρόσφατη έρευνα σε πάνω από 2.000 προγραμματιστές Java, το 53% παραδέχτηκε ότι είναι «τεχνολογικά πρόβατα που προσαρμόζουν μόνο νέα πράγματα μόλις γίνουν αποδεκτά από τη βιομηχανία ως πρότυπο. Είναι αρκετά σαφές ποιο κλάσμα είναι πιο πιθανό να μείνει μπροστά από τους ανταγωνιστές τους. Και δεν είναι το 3% των αποκαλούμενων «αμετάβλητων «που θεωρούν όλες τις αλλαγές άσχημες και «δεν έχουν χρόνο για αλλαγές επειδή είναι «πολύ απασχολημένοι κάνοντας πραγματική δουλειά. Πρέπει να καθιερώσετε ισχυρές θεμελιώδεις αρχές, όπως πρέπει να κάνετε με κάθε νεοαποκτηθείσα γνώση.

Οι υποψήφιοι με τεχνογνωσία Web Development θα ξεχωρίζουν από το πλήθος. Κατανόηση HTML, σχεδιαστικές δεξιότητες και αναλυτικές γνώσεις είναι όλα σημαντικές δεξιότητες Front-end Web Developer. Μαζί με HTML και CSS, η JavaScript αναφέρεται επίσης κατά τη συζήτηση του World Wide Web. Η Javascript βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των απαραίτητων δεξιοτήτων και προσόντων προγραμματιστών ιστού.

Η JavaScript είναι μια γλώσσα προγραμματισμού που σας επιτρέπει να προσθέτετε περίπλοκες λειτουργίες σε έναν ιστότοπο. Όταν πρόκειται για το σχεδιασμό ιστοσελίδων, γνωρίζοντας το JavaScript θα σας βοηθήσει να ικανοποιήσετε τις υψηλότερες απαιτήσεις των πελατών. Αυτές οι ικανότητες θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε εξαιρετικά διαδραστικούς ιστότοπους που δίνουν προτεραιότητα στην εμπειρία του χρήστη. Η JavaScript είναι μια γλώσσα προγραμματισμού βασισμένη σε κείμενο που σας επιτρέπει να δημιουργείτε διαδραστικές ιστοσελίδες τόσο από την πλευρά του πελάτη όσο και από την πλευρά του διακομιστή.

Ενώ η HTML και η CSS παρέχουν δομή και διάταξη στις ιστοσελίδες, η JavaScript προσθέτει διαδραστικά στοιχεία που κρατούν τους χρήστες αφοσιωμένους. Οι προγραμματιστές μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν το JS για να δημιουργήσουν δυναμικές ιστοσελίδες με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά (χειριστείτε στοιχεία, αλγοριθμική σκέψη κ.ο.κ.) που βοηθούν στη δημιουργία ενός ελκυστικού δικτύου σε μια ψηφιακή πλατφόρμα. Αν θέλετε να είστε προγραμματιστής web, δεν έχετε την πολυτέλεια να παραλείψετε JavaScript Ένας προγραμματιστής Web μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα σύστημα ελέγχου εκδόσεων για να παρακολουθεί, να ρυθμίζει και να αναθεωρεί τις αλλαγές κώδικα. Το Git είναι ένα παράδειγμα μιας τεχνολογίας διαχείρισης εκδόσεων κώδικα που σας επιτρέπει να αναγνωρίζετε γρήγορα και να διορθώνετε σφάλματα.

Το πρόγραμμα σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε τις αλλαγές που έχετε κάνει στον κώδικα, ώστε να μπορείτε να πάτε πίσω και να το ελέγξετε πριν κάνετε περαιτέρω αλλαγές. Αυτό είναι ένα must-have ταλέντο για έναν προγραμματιστή ιστού πλήρους στοίβας που εργάζεται κάτω από αυστηρές προθεσμίες. Όταν μάθετε να προγραμματίζετε, θα ανακαλύψετε ότι τα κομμάτια του κώδικά σας μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μια ποικιλία εφαρμογών. Υπάρχουν πολλές λειτουργίες που χρησιμοποιούνται τακτικά στο JavaScript, για παράδειγμα.

Με πλαίσια, είναι βασικά το ίδιο. Το JavaScript framework είναι ένα πλαίσιο εφαρμογής JavaScript που επιτρέπει στους προγραμματιστές να επεξεργάζονται λειτουργίες και να τις χρησιμοποιούν όπως απαιτείται. Γιατί να χτίσετε κάτι από το μηδέν αν, με κάθε τρόπο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάτι και να το προσαρμόσετε στο έργο σας; Τα πλαίσια απλοποιούν την εργασία σας αλλά σας δίνουν μια πιο τυποποιημένη προσέγγιση στην κωδικοποίηση. Αυτά τα πλαίσια εργασίας καθιστούν επίσης εφικτό για τον προγραμματιστή να δημιουργήσει μια εφαρμογή που ανταποκρίνεται στη συσκευή.

Μερικά πλαίσια είναι Vue, js, React, και γωνιακή, js. Υπάρχει μια ποικιλία γλωσσών κωδικοποίησης που επιλέγουν οι προγραμματιστές ανάλογα με τις απαιτήσεις τους, με τις πιο κοινές είναι HTML, CSS, Javascript και Python, PHP μεταξύ άλλων. Λόγω αυτών των χαρακτηριστικών, η ανάπτυξη εφαρμογών web στην Αυστραλία και σε όλο τον κόσμο έχει σημειώσει τεράστια ανάπτυξη. Αυτές οι βασικές ικανότητες ανάπτυξης ιστού θα σας δώσουν τη βάση και το σκεπτικό που απαιτείται για την επικοινωνία με τις γλώσσες προγραμματισμού.

Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία ανάπτυξης ιστού, πρέπει να γίνει ζωντανή, έτσι ώστε χρήστες από όλο τον κόσμο να έχουν πρόσβαση σε αυτό και να δημιουργούν επισκεψιμότητα. Ορισμένες δεξιότητες υπάρχουν για να γίνει ένας προγραμματιστής ιστού που μπορεί να κάνει έναν συγκεκριμένο προγραμματιστή αυτόνομο μεταξύ άλλων προγραμματιστών. Όταν σκέφτεστε τη διαδικασία ανάπτυξης ιστού, είναι πολύ για την κωδικοποίηση, ωστόσο, αυτό δεν μπορεί να συμβεί ομαλά και έξυπνα αν ο προγραμματιστής ή ο προγραμματιστής δεν διαθέτει τα σωστά χαρακτηριστικά. Στην Ινδία, ο μισθός ενός προγραμματιστή ιστού για ένα φρέσκο είναι περίπου ένα ελάχιστο των ₹125,000 ετησίως, ενώ αυτός του μισθού ενός έμπειρου προγραμματιστή είναι περίπου ₹890.000 pa.

Εάν ένας προγραμματιστής ιστού θέλει να κερδίσει φήμη και να γίνει ο καλύτερος μεταξύ άλλων ανταγωνιστών, τότε αυτός ή αυτή πρέπει να έχει έντονες αναλυτικές δεξιότητες για τη δημιουργία πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Υπάρχουν ορισμένα χαρακτηριστικά που μοιράζονται οι επιτυχημένοι προγραμματιστές ιστού που δεν διδάσκονται συνήθως σε πολλά προγράμματα πτυχίου CS ή σχολές κωδικοποίησης. Επομένως, είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε έμπειρους προγραμματιστές για την ιστοσελίδα σας, καθώς θα έχουν τις δυνατότητες αντιμετώπισης προβλημάτων στο μέλλον. Αντί να πηδήξει με το κεφάλι πρώτα σε ένα έργο, ένας σοφός και προσεκτικός προγραμματιστής ιστού θα μάθει πρώτα όσο το δυνατόν περισσότερα για το επιθυμητό τελικό προϊόν.

Η ανάπτυξη ιστοσελίδων, με μια ευρεία έννοια, αναφέρεται σε όλες τις ενέργειες, ενημερώσεις και λειτουργίες που απαιτούνται για τη δημιουργία, τη συντήρηση και τη διαχείριση μιας ιστοσελίδας, προκειμένου να διασφαλιστεί η βέλτιστη λειτουργικότητα, η εμπειρία του χρήστη και η ταχύτητά του. Οποιοσδήποτε μπορεί να είναι σχεδιαστής ιστοσελίδων ή web developer, αλλά για να γίνει ο τέλειος προγραμματιστής πρέπει να έχετε τεχνικές δεξιότητες καθώς και μη τεχνικές δεξιότητες όπως συνεργασία επικοινωνίας, κλπ. Ο κύκλος ανάπτυξης του συστήματος λογισμικού αντιμετωπίζει μια μεγάλη ποικιλία προκλήσεων για να διατηρήσει την απόδοση, το σχεδιασμό και την εμπειρία του χρήστη του συστήματος μέχρι τα απαιτούμενα πρότυπα. Αυτό είναι ζωτικής σημασίας επειδή θα σας δοθεί ένα σχέδιο για να ζωντανέψει στο διαδίκτυο σε κάποιο σημείο καθ 'όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας για να γίνετε προγραμματιστής ιστού.

Οι επιτυχημένοι προγραμματιστές ιστού αγκαλιάζουν την πρόκληση της αποτυχίας και τείνουν να αναπηδούν με μεγαλύτερες και καλύτερες λύσεις σε αυτά τα προβλήματα. .