ποιες δεξιότητες χρειάζεστε για να είστε σχεδιαστής ιστοσελίδων;

Για να επιτευχθεί αυτό, υπάρχουν δεξιότητες που απαιτούνται, και σχεδιαστές ιστοσελίδων θα πρέπει να εργαστούν για να είναι καλά σε αυτά, Οπτικός σχεδιασμός. Οπτική σχεδίαση εστιάζει σε ψηφιακά προϊόντα που καθορίζουν την εμφάνιση και την αίσθηση μιας ιστοσελίδας. Ψάχνετε να προσλάβετε έναν σχεδιαστή ιστοσελίδων για ένα έργο; Έχουμε συγκεντρώσει αυτή τη λίστα επισημαίνοντας 21 βασικές δεξιότητες που πρέπει να έχουν οι σχεδιαστές ιστοσελίδων. HyperText Markup Language χρησιμεύει ως το θεμέλιο για σχεδόν όλες τις ιστοσελίδες και παραμένει η πιο ζωτική ικανότητα για να μάθουν για το σχεδιασμό ιστοσελίδων.

Ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου ή έναν επεξεργαστή WYSIWYG (αυτό που βλέπετε είναι αυτό που παίρνετε), η κατανόηση της HTML σας επιτρέπει να ελέγχετε τη ροή εργασίας σας και να εργάζεστε εκτός αυτών των editors όποτε είναι απαραίτητο. Ενώ η HTML χειρίζεται τη δομή μιας επιχειρηματικής ιστοσελίδας, τα Cascading Style Sheets, τα οποία λειτουργούν παράλληλα με αυτό, καθορίζουν την οπτική εμφάνιση. Η JavaScript είναι μια προηγμένη γλώσσα προγραμματισμού που χειρίζεται τα διαδραστικά στοιχεία μιας ιστοσελίδας. Συμπληρώνει καλά HTML με την τροφοδοσία βίντεο, γραμμές αναζήτησης και άλλα στοιχεία.

Μάθετε το σχεδιασμό των προϊόντων σε μόλις 16 εβδομάδες. Οι αρχές του σχεδιασμού είναι ένα σημαντικό κλειδί για τη δημιουργία οπτικά ελκυστικών σχεδίων. Συνήθως περιλαμβάνουν αρμονία, ισορροπία, επανάληψη, έμφαση, ευθυγράμμιση, αντίθεση, αναλογία, κίνηση και αρνητικό χώρο (αν και διαφορετικές πηγές μπορεί να προσθέσουν πρόσθετες αρχές ή να αφήσουν μία ή περισσότερες από αυτές εκτός). Δεδομένου ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων παγκοσμίως έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο από κινητές συσκευές, τα responsive designs είναι εξίσου σημαντικά από ποτέ.

Η κατανόηση του τρόπου σχεδίασης για διαφορετικά μεγέθη οθόνης είναι ζωτικής σημασίας. Ενώ η δημιουργία ξεχωριστών desktop και mobile εκδόσεων ενός ιστότοπου είναι μια επιλογή, τα responsive designs μπορούν πιο εύκολα να αντισταθμίσουν τη μεγάλη ποικιλία μεγεθών οθόνης στην αγορά, από μικρότερα smartphones έως tablets έως οθόνες φορητών υπολογιστών και επιτραπέζιων υπολογιστών. Είτε ψάχνετε για μερικές εξαιρετικές θέσεις εργασίας σχεδιασμού ιστοσελίδων είτε απλά θέλετε να ξεκινήσετε την καριέρα σας ως σχεδιαστής ιστοσελίδων, παρακάτω θα βρείτε μια λίστα με τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να είστε επιτυχημένοι. Παραμένοντας στην κορυφή των τελευταίων τάσεων σχεδιασμού ιστοσελίδων και μαθαίνοντας νέες τεχνικές, μπορείτε να κερδίσετε καλά χρήματα για τις δεξιότητές σας (περισσότερα για αυτό αργότερα).

Βελτιώστε τις δεξιότητες SEO και social media marketing και θα έχετε μεγαλύτερη φωνή καθώς αναπτύσσετε ένα σχέδιο. Ως επαγγελματίες με ένα πόδι τόσο στον δημιουργικό όσο και στον τεχνικό κόσμο, πρέπει να έχουν δημιουργικές γραφικές δεξιότητες μαζί με τεχνικές δεξιότητες για να εξασφαλίσουν ότι ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας του επιτρέπει να αποδίδει τόσο υπέροχα όσο φαίνεται. Καθώς αναπτύσσετε τις δεξιότητές σας στο σχεδιασμό ιστοσελίδων, τα λογισμικά κινουμένων σχεδίων όπως το Motion ή After Effects είναι εύχρηστα εργαλεία για να προσθέσετε κίνηση και λάμψη στη δουλειά σας. Αυτά είναι μόνο τα αρχικά στοιχεία και μπορείτε εύκολα να διοικήσετε διπλά ή ακόμα και να τριπλασιάσετε το ποσό απλά αναβαθμίζοντας ή ειδικεύονται σε έναν συγκεκριμένο τομέα σχεδιασμού ιστοσελίδων.

Δεδομένου ότι τόσες πολλές ομάδες σχεδιασμού εργάζονται εξ αποστάσεως, οι δεξιότητες επικοινωνίας και συνεργασίας έχουν γίνει ακόμα πιο σημαντικές. Η διαδικασία σχεδιασμού ιστοσελίδων περιλαμβάνει φυσικά εργασίες που απαιτούν προγραμματιστικές δεξιότητες και γνώσεις στη χρηστικότητα του ιστότοπου. Αλλά πέρα από τις δεξιότητες που επιτρέπουν στους σχεδιαστές να εργάζονται από το σπίτι, υπάρχουν πολλές άλλες δεξιότητες που απαιτούνται για να γίνουν σχεδιαστής ιστοσελίδων στο σημερινό εξελισσόμενο τοπίο. Ενώ ένας σχεδιαστής ιστοσελίδων διασχίζει τόσο τον δημιουργικό όσο και τον τεχνικό κόσμο, η πιο σημαντική δεξιότητά του είναι να είναι ένας γραφίστας που έχει την καλύτερη κατανόηση των γραμματοσειρών, των χρωμάτων, των σχεδίων και άλλων οπτικών στοιχείων, και πώς να τα συνδυάσει αποτελεσματικά για να δημιουργήσει ολόκληρη την προσωπικότητα μιας ιστοσελίδας.

Με βάση το πόσο γρήγορα μπορείτε να αναβαθμίσετε τις αναδυόμενες τεχνολογίες, ο ρόλος ενός σχεδιαστή ιστού μπορεί να πάρει πολλές διαφορετικές κατευθύνσεις. Ενώ οι τεχνικές δεξιότητες είναι απαραίτητες, ο ιδανικός σχεδιαστής ιστοσελίδων έχει μια ποικιλία από μαλακές δεξιότητες για να εγγυηθεί ένα επιτυχημένο έργο για την εταιρεία πελάτη. Εδώ είναι ένα μείγμα 20 δεξιοτήτων που θα σας βοηθήσουν να γίνετε ειδικός σχεδιασμού, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στην καριέρα σας. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Design Thinking σας δίνει τις δεξιότητες για την επίλυση σύνθετων επιχειρηματικών προβλημάτων χρησιμοποιώντας τη μεθοδολογία της σχεδιαστικής σκέψης.

Το bootcamp σχεδιασμού εμπειρίας χρήστη έχει σχεδιαστεί για να εισαγάγει τις δεξιότητες και τις έννοιες που απαιτούνται για να γίνει ένας UX Designer. .