μπορώ να μάθω ανάπτυξη ιστοσελίδων σε 3 μήνες;

Τα bootcamps ανάπτυξης ιστού συνήθως χρειάζονται περίπου 3-4 μήνες για να ολοκληρωθούν και να διδάξουν HTML, CSS και JavaScript. Τα bootcamps πλήρους στοίβας μπορούν επίσης να διδάξουν SQL, Python ή άλλες γλώσσες κωδικοποίησης παρασκηνίου. Τρεις μήνες είναι ένα καλό χρονικό διάστημα για να έχετε μια καλή κατανόηση της ανάπτυξης Web. Δεν θα κάνετε πρωτοποριακά έργα μέχρι αυτή τη στιγμή, αλλά θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε ιστοσελίδες εργασίας.

Μήπως ο τίτλος ακούγεται πολύ καλός για να είναι αληθινός; Λοιπόν, με πολλή σκληρή δουλειά και ένα σαφές σχέδιο όλοι όσοι είναι πρόθυμοι να επενδύσουν κάποιο χρόνο είναι σε θέση να επιτύχουν τον ίδιο στόχο με μένα. Διαβάστε αυτή την ιστορία για να φτάσετε στον οδικό χάρτη που με βοήθησε να βρω δουλειά σε μόλις 3 μήνες. Μέσα στην κοινότητα ανάπτυξης ιστού, ανάλογα με το ποιον ρωτάτε, θα λάβετε δύο πολύ διαφορετικές απαντήσεις. Ωστόσο, μπορείτε να μάθετε HTML και CSS σε μια εβδομάδα, αυτά είναι τα βασικά δομικά στοιχεία της ανάπτυξης ιστού.

Αν θέλετε να ξεκινήσετε μια καριέρα προγραμματιστή λογισμικού πλήρους στοίβας, η επένδυση σε ένα μάθημα υψηλής ποιότητας αξίζει τον κόπο. Ο τίτλος «προγραμματιστής full stack περιγράφει έναν προγραμματιστή που έχει τα προσόντα να εργαστεί τόσο στο «front-end (πράγματα που βλέπουν οι χρήστες στην οθόνη τους) όσο και στο «back end (τα πράγματα πίσω από τα παρασκήνια) ιστοσελίδων και εφαρμογών για κινητά (π. χ. θα είστε εξοικειωμένοι με τις πρακτικές ανάπτυξης ιστού στο frontend και το backend, θα είστε εξοικειωμένοι με τις πρακτικές ανάπτυξης ιστοσελίδων στο frontend και το backend, θα μπορούν να εργάζονται με βάσεις δεδομένων, API και γλώσσες προγραμματισμού από την πλευρά του διακομιστή.

Η χρήση του LinkedIn είναι μια μεγάλη ευκαιρία για έναν προγραμματιστή ιστού να διατηρεί επαφή με τους επαγγελματίες του κλάδου. Όταν πρόκειται για την προσγείωση θέσεων εργασίας ανάπτυξης ιστού, το χαρτοφυλάκιό σας είναι απαραίτητο ενδεχομένως περισσότερο από ό, τι ακόμη και το βιογραφικό σας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο χρόνος που χρειάζεται για να μάθετε την ανάπτυξη ιστοσελίδων θα εξαρτηθεί από τον τύπο του web developer που θα θέλατε να είστε. Ορισμένα bootcamps όπως αυτό που προσφέρει το Bloom Institute of Technology θα σας βοηθήσουν να γίνετε προγραμματιστής ιστού Full Stack σε 6 μήνες και εγγυάται μια θέση εργασίας μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος.

Μέσω της επαγγελματικής κάρτας (κάρτα επίσκεψης), μπορείτε να δείξετε ότι έχετε μια προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδες για την ανάπτυξη ιστοσελίδων με τα στοιχεία επικοινωνίας σχετικά με αυτό. Οι προγραμματιστές πλήρους στοίβας είναι προγραμματιστές που εργάζονται τόσο με την τεχνολογία εμπρός όσο και με την πίσω πλευρά μιας ιστοσελίδας ή μιας εφαρμογής web. Αν δεν έχετε δεξιότητες ανάπτυξης ιστού, ξεκινήστε μαθαίνοντας αυτές που θα σας προσγειώσουν μια εργασία προγραμματιστή. Αντί για ένα πτυχίο, Μπορείτε πιο πιθανό να πάρετε έναν επαγγελματία κάτοχο για την ανάπτυξη ιστοσελίδων μέσω της κοινότητας κολέγια, εκπαιδευτικές υπηρεσίες, και εταιρείες πληροφορικής.

Αυτό είναι πολύ καταλαβαίνω, λαμβάνοντας υπόψη ότι οι προγραμματιστές πλήρους στοίβας έχουν τόσο τις δεξιότητες ανάπτυξης του εμπρός όσο και του πίσω άκρου που χρειάζονται οι περισσότερες τεχνικές ομάδες για να δημιουργήσουν εφαρμογές ιστού. Υπάρχουν βασικά τρεις τύποι προγραμματιστών ιστού: προγραμματιστές Frontend, Backend Developers και προγραμματιστές πλήρους στοίβας.