μπορώ να διδάξω τον εαυτό μου σχεδιασμό ιστοσελίδων;

Μπορείτε να επιτύχετε οτιδήποτε αν βάλετε το μυαλό σας σε αυτό, και η εκμάθηση του σχεδιασμού ιστοσελίδων από μόνος σας δεν αποτελεί εξαίρεση. Οι πόροι που χρειάζεστε είναι άμεσα διαθέσιμοι στο διαδίκτυο και στην αγορά, αλλά είναι στο χέρι σας να εφαρμόσετε τις γνώσεις σας και να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας περαιτέρω μέσω συνεχούς πρακτικής και εφαρμογής. Ναι, είναι απολύτως δυνατό να διδάξετε τον εαυτό σας σχεδιασμό ιστοσελίδων. Ρώτησα γύρω από αυτή την εβδομάδα για να δω πώς οι άνθρωποι κατάφεραν να αποκτήσουν τις δεξιότητες και προσπάθησα να θυμηθώ τι λειτούργησε για μένα.

Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες κατηγορίες — αυτοπροσώπως και online - για να μάθετε τα βασικά του σχεδιασμού ιστοσελίδων. Ξεκινήστε με ένα τοπικό κολέγιο ή διαδικτυακά κέντρα μάθησης όπως το Udemy ή το Coursera. Πάρτε ένα μάθημα στο τρέχον επίπεδο ικανοτήτων σας και συνεχίστε να προχωράτε μπροστά. Πάρτε μια δουλειά κάνοντας ανάπτυξη Web ακόμη και μια φοβερή δουλειά το συντομότερο δυνατό.

Θα μάθετε πολύ περισσότερα κάνοντας 40+ ώρες την εβδομάδα διαδικτυακής εργασίας από το να κάνετε 2 ή 3 ώρες τη νύχτα διδάσκοντας τον εαυτό σας. Τα καλύτερα είναι τα WordPress, Joomla και Drupal, αλλά υπάρχει μια σειρά από ελαφρύτερα, ανοικτού κώδικα CMS με τα οποία μπορείτε να πειραματιστείτε, αυτά θα σας διδάξουν πώς η PHP και με άλλα CMS, ASP, χρησιμοποιούνται για να ενώσουν ιστοσελίδες. Πρώτα απ 'όλα υπάρχουν W3 Schools τα οποία οι σχεδιαστές ιστοσελίδων αναφέρονται ως ο καλύτερος ηλεκτρονικός πόρος αυτοδιδασκαλίας, υπάρχει επίσης ο Tizag. Διδάσκω τον εαυτό μου σχεδιασμό και ανάπτυξη ιστού για πάνω από ένα χρόνο τώρα, σκέφτηκα ότι η συμβολή μου μπορεί να έχει σημασία για εσάς.

Μιλώντας ως κάποιος χωρίς «υπόβαθρο σχεδιασμού σε όλα (με το οποίο εννοώ εκπαίδευση), νομίζω ότι είναι σίγουρα δυνατό να είναι σε θέση να διδάξει τον εαυτό σας αρχές σχεδιασμού.