είναι δύσκολο να είσαι σχεδιαστής ιστοσελίδων;

Μπορεί να είναι εκφοβιστικό να ξεκινήσετε μια νέα πορεία σταδιοδρομίας, ειδικά σε έναν τομέα όπως το σχεδιασμό ιστοσελίδων. Χρειάζονται πολλές γνώσεις και τεχνικές δεξιότητες για να γίνεις σχεδιαστής ιστοσελίδων. Θέλετε να αισθάνεστε σίγουροι ότι θα πετύχετε στη νέα σας καριέρα προτού επενδύσετε το χρόνο και την προσπάθεια που χρειάζεστε για να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας. Ο σχεδιασμός πλοήγησης είναι η πειθαρχία της δημιουργίας, ανάλυσης και εφαρμογής τρόπων πλοήγησης των χρηστών σε μια ιστοσελίδα ή εφαρμογή.

Πάρτε λίγο χρόνο για να μελετήσετε κοινές πρακτικές SEO στο πλαίσιο του σχεδιασμού ιστοσελίδων μια απλή αναζήτηση Google θα σας δώσει μια παράλογη ποσότητα πληροφοριών. Εξετάστε το Webflow πλατφόρμα βάσης σας είναι όπου θα χτίσετε τους ιστότοπούς σας, θα πειραματιστείτε με πρωτότυπα, θα εξασκήσετε τις δεξιότητές σας ως σχεδιαστής ιστοσελίδων και πολλά άλλα. Το Web Development bootcamp είναι μια εντατική, πρακτική εμπειρία μάθησης, σχεδιασμένη να εισάγει τις δεξιότητες και τις έννοιες που απαιτούνται για τη δημιουργία σύγχρονων διαδικτυακών εφαρμογών. Επομένως, πρέπει να διατηρείτε το σχέδιό σας απλό, καθαρό και προσβάσιμο και ταυτόχρονα να χρησιμοποιείτε σχέδια με βάση το πλέγμα για να διατηρείτε τα στοιχεία σχεδίασης οργανωμένα και ομαλά, δημιουργώντας έτσι μια μεγάλη συνολική διάταξη.

Θα πρέπει επίσης να είναι συνοπτική - μόνο τα σχέδια για τα οποία είστε υπερήφανοι και όχι γεμισμένα με ιστότοπους που δεν πληρούν τα ίδια πρότυπα. Καθώς η βιομηχανία σχεδιασμού ιστοσελίδων συνεχίζει να αναπτύσσεται, θα υπάρχει πάντα ανάγκη να συμπληρώσετε την εκπαίδευσή σας και να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς αλλάζει το UX όσον αφορά τις τάσεις. Τα έτοιμα πρότυπα σχεδίασης και άλλα εργαλεία είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για τους νεοφερμένους που εξακολουθούν να θέλουν να συγκεντρώσουν ένα ελκυστικό, ανταποκρινόμενο σχέδιο. Καθώς γίνεται όλο και πιο σαφές ότι ο σχεδιασμός και η χρηστικότητα των διαδικτυακών προσφορών μιας εταιρείας είναι απολύτως ζωτικής σημασίας για την τελική της πορεία, η ζήτηση για ταλαντούχους Web Designers συνεχίζει να αυξάνεται με πυρετώδεις ρυθμούς σε κάθε κλάδο.

Το Tuts+ responsive σεμινάριο σχεδιασμού ιστοσελίδων για αρχάριους είναι μια γρήγορη εισαγωγή στα βασικά στοιχεία του responsive design, HTML, CSS, ερωτημάτων πολυμέσων και πολλά άλλα. Οι σχεδιαστές ιστοσελίδων μπορούν να βρουν κατηγορίες περιεχομένου για εργασίες χαρτοφυλακίου, σχεδιασμό κινητών συσκευών, επιχειρηματική ανάπτυξη, ηλεκτρονικό εμπόριο, ακόμα και φορητές συσκευές σε αυτόν τον ιστότοπο. Ένα δημοφιλές μάθημα είναι το απόλυτο μάθημα σχεδιασμού ιστοσελίδων του Webflow, αν και μπορείτε εύκολα να βρείτε έναν τόνο άλλων μαθημάτων σχεδιασμού ιστοσελίδων μέσω της πλατφόρμας Webflow. Ο οδηγός καριέρας του BrainStation Web Designer έχει ως στόχο να σας βοηθήσει να κάνετε τα πρώτα βήματα προς μια κερδοφόρα καριέρα στο Web Design.

Το να έχεις δεξιότητες προτυποποίησης είναι το κλειδί για να είσαι επιτυχημένος ως σχεδιαστής ιστοσελίδων, καθώς αποδεικνύει ότι κατανοείς την αξία της παροχής σε έναν δυνητικό πελάτη μιας οπτικοποιημένης ιδέας του τελικού προϊόντος. Άλλοι βλέπουν το σχεδιασμό ως πιο δύσκολο επειδή πιστεύουν ότι απαιτεί περισσότερο έμφυτη (αντί να μάθει) δημιουργικότητα και να μάθουν πώς να χρησιμοποιούν το λογισμικό σχεδιασμού. Οι προγραμματιστές (ιδιαίτερα οι προγραμματιστές web front end) υλοποιούν αυτά τα σχέδια στα προϊόντα που κατασκευάζουν.